Google: Νέες απολύσεις

Google: Νέες απολύσεις

Η Google κάνει αλλαγές στα τμήματα της που οδηγούν σε πολλές απολύσεις. Τώρα, στο τμήμα του YouTube θα περικόψει περίπου 100 θέσεις εργασίας ως μέρος μιας συνολικής αναδιάρθρωσης.

Οι απολύσεις αποκάλυψε σε ένα σημείωμα του τμήματος σήμερα η διευθύντρια επιχειρήσεων του YouTube Mary Ellen Coe. Τα μέλη της ομάδας που επηρεάστηκαν από αυτές τις περικοπές θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ξανά αίτηση για ανοιχτές θέσεις στο τμήμα.

Στο σημείωμά της, η Coe δήλωσε ότι οι αλλαγές ήταν απαραίτητες για τον εξορθολογισμό του τμήματος . Πρέπει να αντιμετωπίσει τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό δημιουργών περιεχομένου στο YouTube. Παράλληλα εργαζόταν για να επεκτείνει άλλες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων εργαλείων περιεχομένου που βασίζονται σε AI.

Η ιστορία λέει ότι όλες οι ομάδες διαχείρισης δημιουργών περιεχομένου του YouTube θα συγχωνευθούν κάτω από έναν ηγέτη σε κάθε χώρα. Θα συγχωνεύσει επίσης όλες τις μουσικές ομάδες του τμήματος υπό έναν αρχηγό επίσης. Όλες οι αθλητικές, πολυμέσα, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές ομάδες του YouTube θα συγχωνευθούν επίσης σε έναν οργανισμό. Αυτό περιλαμβάνει τα τμήματα YouTubeTV και NFL Sunday Ticket.

Αυτή η μικρή απόλυση στο YouTube είναι απλώς οι πιο πρόσφατες περικοπές θέσεων εργασίας στην Google που έγιναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ξεκίνησε με μερικές εκατοντάδες μέλη της ομάδας πουαπολύθηκαν στη μονάδα Συσκευών και Υπηρεσιών, κυρίως στο τμήμα AR του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *