X : Διαθέσιμες οι κορυφαίες δυνατότητες κλήσεων ήχου και βίντεο

X : Διαθέσιμες οι κορυφαίες δυνατότητες κλήσεων ήχου και βίντεο

Το κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter) παρέχει υποστήριξη για κλήσεις ήχου και βίντεο σε χρήστες Android.

Μόνο οι premium χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να κάνουν πλήρη χρήση των δυνατοτήτων κλήσης ήχου και βίντεο στο Android. Ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει κλήσεις, μόνο οι συνδρομητές premium μπορούν να πραγματοποιούν κλήσεις ήχου και βίντεο στην πλατφόρμα.

Για να ξεκινήσετε μια κλήση με έναν χρήστη X, ανοίξτε τη συνομιλία του με DM (Άμεσα μηνύματα) στην εφαρμογή ή ξεκινήστε μια νέα συνομιλία. Έπειτα, επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή για να ξεκινήσετε μια κλήση ήχου/βίντεο. Η εταιρεία εξηγεί στο έγγραφο υποστήριξης ότι όλοι οι λογαριασμοί μπορούν να λαμβάνουν κλήσεις στην εφαρμογή. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε ποιος μπορεί να σας καλέσει από τις Ρυθμίσεις DM.

Μπορείτε να ξεκινήσετε μια κλήση ήχου/βίντεο μόνο με έναν χρήστη στον οποίο έχετε στείλει μήνυμα τουλάχιστον μία φορά . Επίσης, πρέπει να έχετε ενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις push για να λαμβάνετε ειδοποίηση όταν λαμβάνετε μια κλήση. Ενώ η κλήση λειτουργεί με τρόπο peer-to-peer από προεπιλογή, μια ρύθμιση που ονομάζεται Enhanced Call Privacy μπορεί να κρύψει τη διεύθυνση IP σας δρομολογώντας την κίνηση μέσω της υποδομής X.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *