Honor Magic V2 : κυκλοφορεί στην Ευρώπη

Honor Magic V2 : κυκλοφορεί στην Ευρώπη

Το Honor Magic V2 είναι τελικά διαθέσιμο για παραγγελία στην Ευρώπη. Το λεπτό πτυσσόμενο είναι ήδη προς πώληση σε Μωβ και Μαύρο και κοστίζει 1.699 £/1.999 ευρώ για μια παραλλαγή 16/512 GB. Οι Ευρωπαίοι πελάτες έχουν επίσης δωρεάν την υπηρεσία Magic Care+ για αντικατάσταση οθόνης.

Η Honor αφιέρωσε το χρόνο της για να φέρει το Magic V2 στην Ευρώπη, μια αγορά που η εταιρεία θέλει να αποκαλεί “δεύτερο σπίτι”. Ωστόσο, το smartphone εξακολουθεί να αποδίδει σοβαρά αποτελέσματα. Είναι το πιο λεπτό αναδιπλούμενο προς τα μέσα με αναδιπλούμενο πάνελ OLED 7,92″ Ρυθμός ανανέωσης 120 Hz και μπαταρία πυριτίου-άνθρακα με χωρητικότητα 5.000 mAh.

One thought on “Honor Magic V2 : κυκλοφορεί στην Ευρώπη

  1. Πρέπει να αισθάνομαι χαρούμενος για αυτόν τον κόσμο, καθώς υπάρχει τόσο μεγάλη αγορά για τηλέφωνα που κοστίζουν 1500€-2000€.
    Πρέπει να είναι μια πολύ ωραία εποχή για να ζεις, όταν τόσοι πολλοί άνθρωποι γίνονται πλουσιότεροι.
    Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν, ειδικά με τις τιμές του ηλεκτρισμού, των καυσίμων και των κατοικιών τα τελευταία χρόνια, να αγοράζουν τέτοιες συσκεύες.
    Μετά από χρόνια με flagships, αποφάσισα ότι δεν αξίζει τον κόπο πια…για πρώτη φορά εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια, θα αγοράσω ένα midranger…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *