Epic Games Store: Θα κυκλοφορήσει  για iOS

Epic Games Store: Θα κυκλοφορήσει για iOS

Ανακοινώθηκαν σημαντικές αλλαγές στο iOS App Store της Apple στην ΕΕ. Ενώ η αλλαγή αυτή τη στιγμή περιορίζεται μόνο στα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, η Epic Games ήδη προσβλέπει σε μια επιστροφή για τον επιτυχημένο τίτλο Fortnite.

Η Epic Games ανακοίνωσε ότι θα φέρει το δικό της Epic Games Store στο iOS αργότερα φέτος. Αυτή η επιστροφή θα γίνει μαζί με επιτυχημένο παιχνίδι Battle Royale. Η Epic δεν έχει ακόμη δώσει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το κατάστημα παιχνιδιών iOS.

Αυτά είναι μεγάλα νέα λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία μεταξύ της Apple και της Epic Games και τον τρόπο με τον οποίο η Apple αφαίρεσε το Fortnite από το App Store το 2020 . Ένα πιθανό εμπόδιο για το νέο Epic Games Store στο iOS είναι το γεγονός ότι η Apple θα έχει την επίβλεψη των καταστημάτων εφαρμογών τρίτων και θα πρέπει να εγκρίνει την πρόταση της Epic.

2 thoughts on “Epic Games Store: Θα κυκλοφορήσει για iOS

  1. Εάν σχεδίαζαν ένα App Store που να συνδέεται με πολλά API καταστημάτων, καθιστώντας το μια ενοποιημένη διεπαφή χρήστη για καταστήματα χωρίς ένας παράγοντας (η Apple) να μπορεί να επιβάλει τους όρους του σε όλους, θα λειτουργούσε καλά για τον ανταγωνισμό. Όχι ότι θα συμβεί, αλλά δεν είναι ότι είναι αδύνατο να φτιάξεις ένα ενιαίο κατάστημα χωρίς τα προβλήματα που έχει το App Store σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *