Microsoft Graveyard: Τι πληροφορίες προσφέρει;

Microsoft Graveyard: Τι πληροφορίες προσφέρει;

Τώρα, μπορείτε να σε έναν νέο ανεπίσημο ιστότοπο να παρακολουθείτε τα προϊόντα της Microsoft πουν δεν θα υποστηρίζονται πια. Ονομάζεται Microsoft Graveyard και είναι “εμπνευσμένος και επηρεασμένος σε μεγάλο βαθμό” από το έργο Killed by Google

Το Microsoft Graveyard προσφέρει μια συλλογή ανοιχτού κώδικα από νεκρά πράγματα λογισμικού και υλικού κατασκευασμένα από τη Microsoft. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή, ο ιστότοπος είναι «ένα έργο με πάθος που δημιουργήθηκε επειδή έχουμε χρησιμοποιήσει με αγάπη πολλά από αυτά τα προϊόντα πριν από τον πρόωρο θάνατό τους».

Οι επισκέπτες του μπορούν να κάνουν κλικ σε στοιχεία για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες από τη Wikipedia ή άλλον ιστότοπο. Επιπλέον, κάθε προϊόν έχει μια περιγραφή μαζί με τη σύντομη, άλλοτε μεγάλη διάρκεια ζωής του.

Εκτός από τα ήδη “νεκρά” προϊόντα, αναφέρει μερικά από τα πράγματα που πρόκειται να πεθάνουν σύντομα, όπως τα Windows 10 (παρόλο που λαμβάνει νέες δυνατότητες για άλλη μια φορά), το Xbox 360 Store, το Visual Studio για Mac και πολλά άλλα.

Το Microsoft Graveyard είναι ανοιχτού κώδικα και μπορείτε να συνεισφέρετε. Όλοι μπορούν να προσθέσουν στοιχεία που λείπουν, να διορθώσουν τυπογραφικά λάθη, να προτείνουν βελτιώσεις και πολλά άλλα. Το έργο έχει επίσης έναν λογαριασμό Threads, όπου μπορείτε να παρακολουθείτε τις ενημερώσεις και να παρακολουθείτε μαζί με τον προγραμματιστή που φωνάζει για τη Microsoft και τα προϊόντα της.

One thought on “Microsoft Graveyard: Τι πληροφορίες προσφέρει;

  1. Η Microsoft κάνει επιτέλους κάποια αναγκαία συντήρηση και αποσύρει αρκετά από τα προϊόντα της . Πολλά από αυτά θα έπρεπε να είχαν πεθάνει πριν από χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *