Samsung Galaxy Z Flip6:  θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία

Samsung Galaxy Z Flip6: θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία

Το μεγαλύτερο πρόβλημα των χρηστών της σειράς Samsung Flip είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Υπάρχουν μικρές κυψέλες σε όλα τα Galaxy Z Flip5 που κυκλοφόρησαν το περασμένο καλοκαίρι. Έτσι, η χωρητικότητα δεν ξεπερνά τα 3700 mAH.

Η Samsung θα αυξήσει τη χωρητικότητα για το επερχόμενο Galaxy Z Flip6, που αναμένεται να γίνει επίσημο στα μέσα του τρέχοντος έτους. H χωρητικότητα στο επόμενο Flip αναμένεται να φτάσει τα 4.000 mAh.

Αυτό είναι ακόμα λιγότερο από το Find N3 Flip της Oppo που διαθέτει μπαταρία 4.300 mAh, αλλά είναι πιο κοντά από ποτέ. Και ενώ στα χαρτιά είναι μόλις 8% περίπου αύξηση από το Flip5 στο Flip6, οι ιδιοκτήτες Flip χρειάζονται κάθε επιπλέον μακροζωία που μπορούν να αποκτήσουν.

Το Galaxy Z Flip5 έχει μια κυψέλη με ονομαστική χωρητικότητα 971 mAh και μια στα 2.620 mAh, για μια συνολική ονομαστική χωρητικότητα 3.591 mAh . Αυτό μεταφράζεται στην προαναφερθείσα τυπική χωρητικότητα 3.700 mAh.

One thought on “Samsung Galaxy Z Flip6: θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία

  1. Αναμένεται μια λογική αναβάθμιση σε όλους τους τομείς. Πλησιάζει περισσότερο το S24…. Η απόδοση της μπαταρίας της ναυαρχίδας της Samsung να είναι πολύ καλή σε σύγκριση με άλλα Android. Λογικά θα έχει μηχανισμούς που θα διαρκέσει περισσότερο από ό,τι οι περισσότεροι θα υποθέτουν για τις συσκευές με 4000 mAh.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *