Microsoft Teams: Νέες λειτουργίες για το 2024

Microsoft Teams: Νέες λειτουργίες για το 2024

Η δωρεάν έκδοση της Teams θα έχει κάποιες νέες λειτουργίες στο πρώτο τρίμηνο του 2024. Η Microsoft κοινοποιήσε μια λίστα με τις προσθήκες, όπως το τρόπο προσθήκης ψευδώνυμων για συγκεκριμένες κοινότητες.

Η Microsoft δήλωσε πώς υποτίθεται ότι λειτουργούν αυτά τα νέα ψευδώνυμα κοινότητας για χρήστες. Οι γονείς μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σε μια κοινότητα για να χαρακτηρίσουν συγκεκριμένα ένα άτομο ως μητέρα ή πατέρα κάποιου. Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί για την καλύτερη αναγνώριση ατόμων σε μια ελεύθερη αθλητική κοινότητα Ομάδων όπως το “Coach Will”.

Για την έκδοση Windows 11 του Microsoft Teams Free, οι χρήστες που θέλουν να ρυθμίσουν το δικό τους ψευδώνυμο μπορούν να κάνουν δεξί κλικ στο όνομα της κοινότητάς τους . Στην συνέχεια, να επιλέξουν την επιλογή “Διαχείριση κοινότητας”. Ακολούθως, μπορούν απλώς να κάνουν κλικ στην επιλογή “Ορισμός ψευδωνύμου” δίπλα στον λογαριασμό τους και να πληκτρολογήσουν το ψευδώνυμο που θέλουν να χρησιμοποιήσουν.

Οι χρήστες Android και iOS του Microsoft Teams Free μπορούν να πατήσουν το όνομα της κοινότητας. Στη συνέχεια, μπορούν να πατήσουν στην εικόνα του προφίλ τους. Τέλος, μπορούν να πατήσουν στο “Set nickname” και να πληκτρολογήσουν ποιο όνομα θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Αυτό το ψευδώνυμο, παρεμπιπτόντως, θα είναι ορατό μόνο σε μέλη της συγκεκριμένης κοινότητάς σας.

Μια άλλη νέα δυνατότητα για τους χρήστες των Windows 11 θα διευκολύνει την εύρεση ενός συγκεκριμένου ατόμου για συνομιλία. Μπορούν απλώς να κάνουν κλικ στο πλαίσιο αναζήτησης στο επάνω μέρος της οθόνης . Εκεί μπορούν να πληκτρολογήσουν τη διεύθυνση email του ατόμου με το οποίο θέλουν να συνομιλήσουν και θα ειδοποιηθούν μέσω email ότι πρέπει να συνομιλήσετε μαζί του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *