Microsoft:  Προσθέτει υποστήριξη επέκτασης για τον Edge στο Android

Microsoft: Προσθέτει υποστήριξη επέκτασης για τον Edge στο Android

Η Microsoft προσθέτει δοκιμαστική υποστήριξη για επεκτάσεις στην πιο πρόσφατη έκδοση του Microsoft Edge για Android. Έχει ενεργοποιήσει την λήψη και εγκατάσταση επεκτάσεων απευθείας στην εφαρμογή προγράμματος περιήγησης.

Η πρόσβαση σε μια σελίδα “Επεκτάσεις Beta” είναι πια διαθέσιμη για τους χρήστες. Αυτή η σελίδα διαθέτει δημοφιλείς επεκτάσεις που βασίζονται στο Chrome, όπως το Dark Reader, το Global Speed ​​και το uBlock Origin.

Για την ώρα, η νέα δυνατότητα δεν είναι διαθέσιμη αλλά βρίσκεται στο κανάλι Edge Canary έκδοση 123 beta. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στους beta testers μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου. Ωστόσο, οι χρήστες του Edge μπορούν να κατεβάσουν την έκδοση Canary από το Google Play Store.

Δεδομένου ότι το Chrome δεν διαθέτει επίσημη υποστήριξη επέκτασης σε κινητά, αυτό δίνει στον Edge ένα πρώιμο πλεονέκτημα εάν εφαρμοστεί ομαλά. Η Google μπορεί να αισθανθεί πίεση να ανταποκριθεί με τον ίδιο τρόπο και να ανοίξει το Chrome σε επεκτάσεις και στο Android. Ωστόσο, δεν υπήρξαν ανακοινώσεις που να δείχνουν σχέδια για κάτι τέτοιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *