Nokia smartphone : Τέλος εποχής

Nokia smartphone : Τέλος εποχής

Δεν θα έχει την επωνυμία Nokia στις επόμενες συσκευές της η Human Mobile Devices (HMD Global). Τα νέα κοινοποιήθηκαν από την HMD παράλληλα με την παρουσίαση του επερχόμενου χαρτοφυλακίου συσκευών της. Αυτά περιλαμβάνουν smartphone, tablet και ασύρματα ακουστικά με φήμες. Ενδέχεται να δούμε τα πρώτα smartphones με την επωνυμία HMD στο MWC Barcelona που θα πραγματοποιηθεί στις 26-29 Φεβρουαρίου.

H επίσημη ιστοσελίδα HMD δηλώνει ότι η φινλανδική εταιρεία είναι οι «κατασκευαστές τηλεφώνων Nokia», κάτι που μπορεί να σημαίνει επερχόμενα τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia.

Η HMD σχεδιάζει να φέρει σκληρά, διασκεδαστικά, ασφαλή, γρήγορα και οικονομικά νέα τηλέφωνα. Τα περισσότερα από τα τρέχοντα smartphone και ταμπλέτες της Nokia έχουν έκπτωση μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η Nokia Corporation εξακολουθεί να είναι παγκόσμιος ηγέτης στον εξοπλισμό δικτύου και είναι κορυφαίος δικαιοπάροχος διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας στον χώρο της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας με περισσότερες από 6.000 οικογένειες διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που είναι απαραίτητες για το 5G.

One thought on “Nokia smartphone : Τέλος εποχής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *