YouTube Music: έχουν πλέον ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες

YouTube Music: έχουν πλέον ξεπεράσει τους 100 εκατομμύρια χρήστες

Η Google σήμερα, κοινοποίηση ότι οι συνδρομητικές υπηρεσίες YouTube Music και YouTube Premium έχουν φτάσει τα 100 εκατομμύρια σε 100 χώρες.

Βέβαια αυτό το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων περιλαμβάνει άτομα που έχουν εγγραφεί για τις δωρεάν δοκιμές για αυτές τις υπηρεσίες. Η ανακοίνωση δεν αναλύει τις λεπτομέρειες για το πόσοι συνδρομητές έχουν εγγραφεί για κάθε υπηρεσία.

Ο επικεφαλής της μουσικής στο YouTube, πρόσθεσε ότι οι υπηρεσίες Music και Premium αυξήθηκαν κατά 20 εκατομμύρια χρήστες μόλις τον περασμένο χρόνο.

Το YouTube Music κοστίζει επί του παρόντος 10,99 $ το μήνα με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Προσφέρει πρόσβαση χωρίς διαφημίσεις σε 100 εκατομμύρια τραγούδια, μαζί με αναπαραγωγή στο παρασκήνιο και μουσικά βίντεο. Το YouTube Premium κοστίζει 13,99 $ το μήνα, και πάλι με δωρεάν δοκιμή 30 ημερών. Περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες της Μουσικής YouTube, καθώς και προβολή οποιουδήποτε βίντεο, ταινίας και τηλεοπτικής εκπομπής στο YouTube χωρίς διαφημίσεις. Υποστηρίζει επίσης λήψεις βίντεο για χρήση εκτός σύνδεσης και αναπαραγωγή βίντεο στο παρασκήνιο ενώ χρησιμοποιείτε άλλες εφαρμογές για κινητά.

Υπάρχουν τελευταίες βελτιώσεις και στις δύο υπηρεσίες . Τα μέλη YouTube Premium σε επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές μπορούν πλέον να έχει πρόσβαση στη ρύθμιση Premium 1080p για βίντεο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *