Microsoft OneDrive:  με νέο σχέδιο

Microsoft OneDrive: με νέο σχέδιο

Πρόσφατα , η Microsoft ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του OneDrive για συνδρομητές του Microsoft 365. Τώρα, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και κοινοποίησε την πρόθεση της να αλλάξει και το περιβάλλον εργασίας του .

Σε μια ανάρτηση στο blog, η Microsoft δήλωσε σχετικά με την νέα σχεδίαση του Outlook:

“Η βελτιωμένη οπτική σχεδίαση μειώνει την ακαταστασία και τους περισπασμούς, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικό – το περιεχόμενό σας. Αφιερώστε λιγότερο χρόνο στην εύρεση αρχείων και περισσότερο χρόνο κάνοντας αυτό που χρειάζεστε με το βελτιωμένο OneDrive. Αυτές οι αλλαγές είναι συνεπείς σε όλη την εφαρμογή, παρέχοντας μια απρόσκοπτη και συνεπή εμπειρία.”

Όσο αφορά το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό People, η Microsoft λέει:

“Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή σας – από φίλους και συγγενείς μέχρι μέλη της κοινότητάς σας. Όταν η ζωή είναι απασχολημένη με όλες τις δραστηριότητες που γίνονται, από το σχολείο μέχρι τις προπονήσεις ποδοσφαίρου, μπορεί συχνά να είναι πιο εύκολο να θυμάστε ποιος σας έστειλε ένα αρχείο αντί για το όνομα του αρχείου. Δημιουργήσαμε μια νέα προβολή People για να ταιριάζει με τον τρόπο που βλέπετε τον κόσμο – με βάση τα άτομα με τα οποία περνάτε τον χρόνο σας.”

Το ανανεωμένο περιβάλλον χρήστη περιλαμβάνει επίσης νέα φίλτρα που δημιουργήθηκαν για να ανακαλύψετε γρήγορα τα αρχεία που χρειάζεστε με βάση τη μορφή αρχείου τους (Word, PDF, Excel, κ.λπ.).

Το OneDrive έχει τώρα ένα ανανεωμένο κουμπί “προσθήκη νέου”. Εκτός από τη δυνατότητα μεταφόρτωσης νέων αρχείων στον λογαριασμό σας στο OneDrive, το κουμπί μπορεί επίσης να σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο όπως ένα αρχείο Word, ένα υπολογιστικό φύλλο Excel και άλλα, χωρίς να χρειάζεται να εκκινήσετε μια εξωτερική εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να προβάλετε όλες τις εντολές στις οποίες μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο αρχείο ή φάκελο, όπως Διαγραφή, Μετακίνηση σε, Λήψη και άλλα, κάνοντας κλικ στο μενού περιβάλλοντος του.

Η Microsoft μόλις ξεκίνησε τη διάθεση της ανανεωμένης εμπειρίας OneDrive στους χρήστες. Δηλώνει ότι θα γίνει γενικά διαθέσιμη για όλους τους χρήστες κάποια στιγμή πριν από τα τέλη Φεβρουαρίου.

5 thoughts on “Microsoft OneDrive: με νέο σχέδιο

  1. Πόσο λεπτά σκέψης χρειάστηκαν για αυτή την αλλαγή; 10; Δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τίποτα παραπάνω από το χρώμα της γραμμής τίτλου και το κουμπί New.

  2. Προσπαθώ να σκεφτώ τι είναι διαφορετικό από το τρέχον περιβάλλον εργασίας χρήστη….Μετά από πολύ σκέψη…Συμπέρασμα….Καμία σημαντική αλλαγή….Μοιάζει ίδιο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *