Samsung Galaxy S24:  αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Android Auto

Samsung Galaxy S24:  αντιμετωπίζουν προβλήματα με το Android Auto

Όπως σχεδόν κάθε χρήστης του Android Auto μπορεί να επιβεβαιώσει, κάποιες συσκευές Samsung Galaxy S24 δεν λειτουργούν καλά. Ειδικά εάν χρησιμοποιείτε την ασύρματη λειτουργία. Ωστόσο, ορισμένα ζητήματα είναι πιο διαδεδομένα από άλλα και πολλοί χρήστες του Galaxy S24 αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης με τα αυτοκίνητά τους.

Το συγκεκριμένο ζήτημα συμβατότητας επηρεάζει τα αυτοκίνητα SEAT, Skoda και Volkswagen και είναι αρκετά διαδεδομένο στους κατόχους των εν λόγω αυτοκινήτων. Το ζήτημα δεν είναι επίσης ασήμαντο, καθώς οι χρήστες που επηρεάζονται δεν μπορούν να συνδεθούν με τα αυτοκίνητά τους μέσω του Android Auto.

Σε μια μάλλον ενθαρρυντική εξέλιξη, ωστόσο, ουσιαστικά όλα τα εμπλεκόμενα μέρη έχουν ενημερωθεί και έχουν λάβει γνώση του θέματος. Σε αυτές περιλαμβάνονται η Samsung, η Google και οι κατασκευαστές αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τις αρχικές έρευνες, το πρόβλημα έγκειται στο λογισμικό που εκτελείται στα συστήματα infotainment του αυτοκινήτου. Μπορεί να συνδέεται με τον τρόπο με τον οποίο το Android χειρίζεται τις διευθύνσεις IP hotspot, αλλά αυτό δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί. Τέλος πάντων, οι επηρεαζόμενοι κατασκευαστές αυτοκινήτων προφανώς εργάζονται ήδη για μια επιδιόρθωση. Εν τω μεταξύ, με την αύξηση των εισιτηρίων υποστήριξης, η Samsung UK έχει φτάσει ακόμη και στο σημείο να δημιουργήσει έναειδική σελίδα υποστήριξης για το θέμα. Για να παραθέσω την εν λόγω σελίδα:

Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Android Auto για να συνδέσουν το Galaxy S24 με τα αυτοκίνητά τους Volkswagen, Skoda ή SEAT. Εάν αντιμετωπίζετε αυτό το ζήτημα, δοκιμάστε τα παρακάτω βήματα.

Εάν κανένα από αυτά τα βήματα δεν επιλύσει το πρόβλημά σας, επικοινωνήστε με το κέντρο πελατών ή το κέντρο σέρβις της Volkswagen, της Skoda ή της SEAT. Αυτοί οι κατασκευαστές επιβεβαίωσαν ότι εργάζονται για ενημερώσεις λογισμικού για τα επηρεαζόμενα οχήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *