AMD:  Πως διορθώνει το πρόβλημα αφύπνισης των Windows 11

AMD: Πως διορθώνει το πρόβλημα αφύπνισης των Windows 11

Η AMD κυκλοφόρησε μια ενημέρωση για την υποδοχή AM4 , για τη νεότερη υποδοχή AM5 και για πλατφόρμες φορητών συσκευών. Τι βελτιώσεις προσφέρει η νέα ενημέρωση λογισμικού.

Τα νέα προγράμματα οδήγησης έχουν βελτιστοποιήσεις για τις APU της σειράς G Ryzen 8000 που κυκλοφόρησαν πρόσφατα . Ωστόσο, η AMD έχει ενημερώσει το πρόγραμμα οδήγησης Micro PEP (Platform Extension Plug-in) που είναι υπεύθυνο για τη διατήρηση των καταστάσεων ύπνου ACPI (Advanced Configuration and Power Interface) στα Windows.

Οι σημειώσεις του προγράμματος οδήγησης λένε “υποστήριξη νέας APU” που πιθανώς υποδηλώνει το νέο Ryzen 8000 G-series εξαρτήματα. Ο οδηγός μπορεί να έχει κάτι για το πρόσφατα ανακαλυφθέν σφάλμα STAPM που μειώνει την απόδοση επίσης.

Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλαπλές βελτιώσεις που σχετίζονται με την κατάσταση αδράνειας του συστήματος S0i3 ή τη λειτουργία Σύγχρονης αναμονής. Εκτός από το Micro PEP, το πρόγραμμα οδήγησης φίλτρου S0i3 έχει επίσης ενημερωθεί και υποτίθεται ότι επιλύει ένα πρόβλημα αφύπνισης όπου ένα σύστημα δεν μπορούσε να αφυπνιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *