Windows 11 24H2 : Πως επιβεβαιώνεται η κυκλοφορία τους

Windows 11 24H2 : Πως επιβεβαιώνεται η κυκλοφορία τους

Τα Windows 11 αναμένεται να λάβουν δύο σημαντικές με τη πρώτη να έρχεται Φεβρουάριο ή Μάρτιο.Η δεύτερη ενημέρωση χαρακτηριστικών είναι μεγαλύτερη και αναμένεται αργότερα.

Μπορείτε ήδη να εντοπίσετε τις αναφορές της έκδοσης στην επίσημη τεκμηρίωση της Microsoft. Οι χρήστες παρατήρησαν ότι ο ιστότοπος Microsoft Learn αναφέρει την έκδοση 24H2 των Windows 11 σε μια σελίδα . Εκεί, περιγράφει τη λειτουργία EnumDeviceDrivers που επιτρέπει στους προγραμματιστές εφαρμογών να ανακτούν τη διεύθυνση φόρτωσης για κάθε πρόγραμμα οδήγησης συσκευής στο σύστημα.

Η Microsoft δημοσίευσε το άρθρο EnumDeviceDriver στις 29 Ιανουαρίου 2024, επομένως είναι απίθανο η αναφορά στην έκδοση 24H2 να είναι τυπογραφικό λάθος. Ταυτόχρονα, αυτή η σύντομη πρόταση αποδεικνύει μόνο αυτό που ήταν ήδη μάλλον προφανές χωρίς να δίνει ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες, χρονοδιαγράμματα ή συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Η Microsoft σχεδιάζει να διαθέσει την έκδοση 24H2 των Windows 11 ως ενημέρωση με επίκεντρο την τεχνητή νοημοσύνη. Πολλά νέα χαρακτηριστικά θα βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και σε υλικό, όπως μονάδες νευρωνικής επεξεργασίας στους πιο πρόσφατους επεξεργαστές των AMD, Intel και Qualcomm. Ακόμη, η Microsoft θέλει να διασφαλίσει ότι οι χρήστες με παλαιότερο υλικό μπορούν να επωφεληθούν από τις λειτουργίες AI.

Σε μια άλλη σημαντική πληροφορία, η Microsoft αύξησε τη βασική γραμμή μνήμης RAM για τους λεγόμενους “AI PCs” έως 16 GB. Ίσως , όμως, αυτό να είναι μια πρόταση και όχι μια απαίτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *