Microsoft Copilot Pro: σύντομα με διαφημίσεις

Microsoft Copilot Pro: σύντομα με διαφημίσεις

Η Microsoft έχει ανακοινώσει μια ειδική συνδρομή για τον βοηθό της Copilot AI. Έχει δώσει το όνομα Copilot Pro και με αυτή την υπηρεσία προσφέρει επιπλέον προνόμια και βελτιώσεις. Τέτοια είναι η πρόσβαση στο GPT-4 Turbo, η ενσωμάτωση Office, τα προσαρμοσμένα GPT, η βελτιωμένη δημιουργία εικόνων και πολλά άλλα—όλα αυτά για 20 $ το μήνα. Τώρα έρχονται και οι διαφημίσεις Copilot Pro έρχονται στα Windows 11.

Η Microsoft θέλει να διασφαλίσει ότι κάθε χρήστης που πληροί τα Windows 11 γνωρίζει για το Copilot Pro. Έτσι, αποφάσισε να τοποθετήσει μια διαφήμιση στην Αρχική σελίδα της εφαρμογής Ρυθμίσεις. Αυτή η καρτέλα ανοίγει από προεπιλογή κάθε φορά που εκκινείτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Με αυτό το τρόπο θα δείτε σίγουρα το banner Copilot Pro . Η διαφήμιση σάς επιτρέπει να κάνετε κλικ σε ένα μεγάλο κουμπί για να εγγραφείτε ή να μάθετε περισσότερα για τη συνδρομή και τα προνόμιά της

Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το banner. Ωστόσο, ορισμένοι Windows Insiders το έχουν ήδη εντοπίσει σε εκδόσεις προεπισκόπησης από τα κανάλια Dev και Beta . Εάν θέλετε επίσης να παρακολουθήσετε την πιο πρόσφατη διαφήμιση στα Windows 11, δοκιμάστε να την ενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ViVeTool. Κατεβάστε το ViVeTool από το GitHub, εκκινήστε τη Γραμμή εντολών ως διαχειριστής, πληκτρολογήστεvivetool /enable /id:47942561και πατήστε Enter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Copilot Pro είναι διαθέσιμο μόνο σε χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επομένως, το banner και η διάδοσή του ενδέχεται να είναι περιορισμένα.

One thought on “Microsoft Copilot Pro: σύντομα με διαφημίσεις

  1. Δεν είναι καθόλου καλή αυτή η πρόθεση…Αν με ενδιαφέρει, γνωρίζω πολύ καλά πώς να επικοινωνήσω με την Microsoft..
    Μόνο εκνευρισμό προκαλούν αυτές οι κινήσεις….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *