Apple : εργάζεται σε μια συσκευή foldable

Apple : εργάζεται σε μια συσκευή foldable

Φαίνεται ότι το 2027 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για την Apple. Είναι πολύ πιθανό να κυκλοφορήσει τη πρώτη foldable συσκευή της. Το εσωτερικό του μέγεθος οθόνης θα ήταν περίπου 7-8″.Θα μπορούσε υπό συνθήκη να αντικαταστήσει κάποια iPad. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του .

Ίσως να ετοιμάζει και ένα ακόμα iPad mini. Η Apple φέρεται να ετοιμάζεται να εισαγάγει οθόνες OLED στη σειρά iPad Pro αργότερα μέσα στο έτος. Ένα OLED iPad mini δεν θα ακολουθούσε πριν από το επόμενο έτος.

Τόσο η Samsung Display όσο και η LG Display φέρεται να έχουν παράσχει στην Apple δείγματα πτυσσόμενων πάνελ οθόνης σε εύρος μεγεθών 6″ και 7″ αντίστοιχα. Τώρα φαίνεται ότι η Apple θέλει να κάνει μεγαλύτερη την πρώτη πτυσσόμενη συσκευή της.

Η Apple είναι πολύ πιθανό να κάνει παραγγελίες πάνελ από τη Samsung Display πρώτα, δεδομένης της τεράστιας εμπειρίας της στην παροχή πτυσσόμενων πάνελ στη Samsung Electronics. Ίσως , η LG Display είναι πιθανό να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή πτυσσόμενων πάνελ για την Apple ένα χρόνο μετά τη Samsung.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *