Microsoft : διορθώνει προβλήματα  του Outlook

Microsoft : διορθώνει προβλήματα του Outlook

Η Microsoft προσπάθησε και διόρθωσε ένα σημαντικό σφάλμα του Outlook. Αυτό το πρόβλημα αφορούσε την σύνδεση προγραμμάτων-πελατών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επιτραπέζιους υπολογιστές σε λογαριασμούς Outlook.com.

“Η ομάδα του Outlook.com εφάρμοσε αλλαγές υπηρεσίας στις 31 Ιανουαρίου 2024 για να αντιμετωπίσει τα ζητήματα σύνδεσης με απροσδόκητα μηνύματα ελέγχου ταυτότητας,” ανακοίνωσε η Microsoft.

“Για το Outlook 2013 και το Outlook 2016, εάν εξακολουθείτε να βλέπετε μηνύματα ελέγχου ταυτότητας, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση σε δύο βήματα και δημιουργήστε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής. Χρησιμοποιήστε τον κωδικό πρόσβασης εφαρμογής στη θέση του κανονικού σας κωδικού πρόσβασης όταν το Outlook ζητά έλεγχο ταυτότητας.”

Οι πελάτες που επηρεάστηκαν από αυτά τα προβλήματα σύνδεσης άρχισαν να μοιράζονται αναφορές σε φόρουμ της Microsoft και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα.

Οι επηρεαζόμενοι χρήστες είδαν αναδυόμενα παράθυρα που τους ζητούσαν να εισαγάγουν τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού τους και τους έδιναν την επιλογή “Απομνημόνευση των διαπιστευτηρίων μου”. Ωστόσο, ακόμη και για όσους εισήγαγαν τα σωστά διαπιστευτήρια, το παράθυρο σύνδεσης θα εξακολουθούσε να εμφανίζεται καθώς η εφαρμογή προσπαθούσε να συνδεθεί με τον λογαριασμό Outlook.com.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *