Apple : Συνεχίζει να ασχολείται με την Lightning

Apple : Συνεχίζει να ασχολείται με την Lightning

Γνωρίζουμε ότι η EE έχει αποφασίσει να χρησιμοποιείται μόνο το πρωτόκολλο USB για την σύνδεση περιφερειακών συσκευών. Κάτι που έχει φέρει σε δύσκολή θέση την Apple . Ωστόσο, ορισμένες πρόσφατες ανακαλύψεις υποδηλώνουν ότι η Apple δεν έχει τελειώσει ακόμα με τις συνδέσεις Lightning.

Ένα από τα τελευταία παραδείγματα είναι τα ακουστικά Vision Pro της Apple κ. Οι πρώτοι που αγόρασαν την συσκευή βρήκαν μια υποδοχή Lightning μέγιστου μεγέθους συνδεδεμένη στην εξωτερική μπαταρία. Η υποδοχή 12 ακίδων μπορεί να αποσπαστεί από τη μπαταρία Vision Pro χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο αφαίρεσης SIM.

Ωστόσο, εντοπίστηκε και μεγαλύτερος σύνδεσμος με το όνομα “Lightning Ultra” που κρύβεται μέσα στα Ακουστικά Vision Pro $3.499. Αυτή η υποδοχή 10 ακίδων υπάρχει μέσα στον ιμάντα ήχου που συνδέεται στην κατασκευασμένη μονάδα.

Το Lightning είναι ένας ιδιόκτητος σύνδεσμος σχεδιασμένος από την Apple που έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 2012. Για πρώτη φορά, τοποθετείται στο iPhone 5 και αντικατέστησε την υποδοχή 30 ακίδων της Apple που χρησιμοποιούνταν από προηγούμενα μοντέλα iPhone. Ο σύνδεσμος έφτασε γρήγορα σε άλλα προϊόντα της Apple, όπως iPad, αξεσουάρ Magic, Apple Watch και AirPods.

Η Apple άλλαξε σε υποδοχή USB-C στο iPhone 15, αν και είχε ήδη χάσει το Lightning σε διάφορα προϊόντα. Η υποδοχή Lightning εξακολουθεί να υπάρχει σε ορισμένες από τις συσκευές της, όπως το AirPods Max.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *