Mozilla Monitor Plus : Η νέα υπηρεσία

Mozilla Monitor Plus : Η νέα υπηρεσία

Η Mozilla διαφημίζει μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Monitor Plus. Μπορεί να διαγράψει αυτόματα τις προσωπικές σας πληροφορίες, όπως το όνομα, τις τρέχουσες και προηγούμενες διευθύνσεις κατοικίας και τους αριθμούς τηλεφώνου. Επίσης, μπορεί να αφαιρέσει τις πληροφορίες σας σε ιστότοπους μεσιτών δεδομένων που “τα πωλούν για κέρδος” ή εκτίθενται σε γνωστές παραβιάσεις δεδομένων.

Η Mozilla Monitor Plus βασίζεται σε μια δωρεάν υπηρεσία που ενημερώνε εάν τα προσωπικά σας στοιχεία ενέχονταν σε παραβίαση δεδομένων. Πάνω από 10 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγγραφεί για τη δωρεάν υπηρεσία.

Με την πληρωμένη έκδοση που κοστίζει 8 $/μήνα, η Mozilla ισχυρίζεται ότι μπορεί να αφαιρέσει τα προσωπικά σας στοιχεία από πάνω από 190 ιστότοπους μεσιτών δεδομένων, που είναι διπλάσιος από τον αριθμό άλλων ανταγωνιστών. Επιπλέον, το Mozilla Monitor Plus θα πραγματοποιεί τακτικούς μηνιαίους ελέγχους για να “βεβαιωθεί ότι τα προσωπικά σας στοιχεία παραμένουν εκτός ιστοτόπων μεσιτών δεδομένων”.

5 thoughts on “Mozilla Monitor Plus : Η νέα υπηρεσία

  1. Με ποιο τρόπο όμως θα κάνουν την διαγραφή των στοιχείων δεν μας έχουν πει…
    Ίσως να ήμουν πιο πεπεισμένος ότι θα δουλέψει αν μου το έλεγαν ξεκάθαρα….

  2. Μετά απο μια δοκιμή στην συσκευή μου έχω να πω τα εξής: Είναι αρκετά απλό στη χρήση, ωστόσο δεν ξέρω εάν αξίζει.. Έχει εντοπίσει πολλούς ιστότοπους που πωλούν τα προσωπικά μου στοιχεία για μάρκετινγκ. Έχω την επιλογή να προχωρήσω στην αφαίρεση εάν γίνω συνδρομητής στην υπηρεσία είτε με μηνιαίο είτε ετήσιο πρόγραμμα …Επειδή έβγαλε αρκετά sites με τα στοιχεία μου , δεν ξέρω εάν όλα αυτά που εμφανίζει είναι αλήθεια …ή το κάνει για να προχωρήσω στην συνδρομή….

  3. Μπορεί να μην θέλω μια συνδρομή συνέχεια αλλά θα με ενδιέφερε να πληρώσω ένα ποσό για να καθαρίσει η Mozilla τις πληροφορίες που έχουν οι μεσίτες δεδομένων για μένα. Ίσως να το κάνω και μετά από λίγο να το διακόψω…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *