Snapchat Snap: Προχωρεί σε απολύσεις

Snapchat Snap: Προχωρεί σε απολύσεις

Η Snap, η κάτοχος του Snapchat, είναι η επόμενη εταιρία που θα απολύσει προσωπικό για το έτος 2024. Αναμένεται να περικόψει το 10% του εργατικού δυναμικού της που αντιστοιχεί σε 529 υπαλλήλους.

Η εταιρεία αποκάλυψε τις περικοπές θέσεων εργασίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ. Η Snap είπε ότι έκανε αυτή την κίνηση «για να τοποθετήσει την επιχείρησή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να εκτελέσει τις υψηλότερες προτεραιότητές μας και να διασφαλίσει ότι έχουμε τη δυνατότητα να επενδύουμε σταδιακά για να υποστηρίξουμε την ανάπτυξή μας με την πάροδο του χρόνου». Η εταιρεία θα λάβει εφάπαξ χρέωση μεταξύ 55 και 75 εκατομμυρίων δολαρίων, κυρίως για να χειριστεί το κόστος απόλυσης των επηρεαζόμενων υπαλλήλων.

Η Snap απέλυσε το 20% του εργατικού της δυναμικού το 2022. Επίσης, τερματίστε την ανάπτυξη αρχικού περιεχομένου για το Snapchat και την παραγωγή του drone Pixy.

3 thoughts on “Snapchat Snap: Προχωρεί σε απολύσεις

  1. Είναι περίεργο ότι στη αυτή την εποχή που κυριαρχεί η τεχνολογία cloud, το snapchat είχε προσωπικό κοντά στις 5.000. Νομίζω ένας λογικός αριθμός είναι κοντά στα 1.500!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *