Honor Protect Plan : Τι είναι

Honor Protect Plan : Τι είναι

Λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του Honor X9b στην Ινδία, η εταιρία παρουσίασε ένα Protect Plan, το οποίο θα προσφέρεται δωρεάν σε όλους όσους αγοράσουν το midranger.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν αντικατάσταση οθόνης εφάπαξ, εκτεταμένη εγγύηση, βελτιωμένη τηλεφωνική υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα και “εξαγορά με εγγύηση”. Το σχέδιο θα κοστίσει 33 ευρώ εάν αγοραστεί ξεχωριστά.

Η αντικατάσταση της οθόνης θα ισχύει εντός των πρώτων έξι μηνών από την αγορά του τηλεφώνου. Ακόμη, θα περιλαμβάνει παραλαβή κατ’ οίκον και παράδοση για επισκευές σε εξουσιοδοτημένα κέντρα σέρβις.

Το Buy Back σάς επιτρέπει να κάνετε πίσω από την αγορά τους εντός 30 ημερών. Εάν κάποιος αποφασίσει να επιστρέψει τη συσκευή, θα λάβει έως και το 90% της αξίας του τιμολογίου, με ορισμένες προϋποθέσεις.

Η εκτεταμένη εγγύηση προσθέτει 6 μήνες στην υποχρεωτική 12μηνη εγγύηση, που σημαίνει ότι η προστασία έναντι προβλημάτων κατασκευής θα είναι 18 μήνες.

Το τηλέφωνο πωλείται ήδη σε άλλες χώρες της Νότιας Ασίας, ενώ στην Ευρώπη πωλείται κάτω από το όνομα Magic6 Lite. Έχουμε ήδη τη συσκευή για έλεγχο και φαίνεται να είναι ένα σταθερό τηλέφωνο σε λογική τιμή περίπου 400 €.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *