Outlook για Windows : Νέες αλλαγές

Outlook για Windows : Νέες αλλαγές

Η Microsoft συνεχίζει να προσθέτει χαρακτηριστικά στη νέα εφαρμογή Outlook για Windows . Τώρα, η εταιρεία αποκάλυψε ότι έχει κάνει διαθέσιμη μια νέα δυνατότητα για το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Αυτή η λειτουργία θα διευκολύνει την είσοδο σε ομάδες της Microsoft Teams.

Η Microsoft δήλωσε ότι εάν δημιουργηθεί μια διαδικτυακή σύσκεψη είτε από το Outlook είτε από το Teams. Οι χρήστες του Outlook θα μπορούν να συμμετάσχουν στη σύσκεψη του Teams χωρίς να απαιτείται να αποχωρήσουν από την εφαρμογή email. Οι χρήστες του Outlook θα αρχίζουν μια συνομιλία σε σύσκεψη από πολλές διαφορετικές οθόνες στην εφαρμογή.

Οι πολιτικές συνομιλίας του διοργανωτή θα ισχύουν ακόμη και όταν ένα άτομο συμμετέχει στη σύσκεψη μέσω του Outlook. Εάν ένας διοργανωτής έχει απενεργοποιήσει τη συνομιλία μέχρι να ξεκινήσει μια σύσκεψη Teams, αυτό θα επηρεάσει επίσης τα άτομα που συμμετέχουν στη σύσκεψη μέσω της νέας εφαρμογής Outlook για Windows. Όλοι οι χρήστες της εφαρμογής Outlook Windows θα πρέπει να μπορούν να συμμετέχουν σε συσκέψεις του Teams κάποια στιγμή αργότερα τον Φεβρουάριο του 2024.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *