Τι θα παρουσιάσει η Samsung στην έκθεση  World Information Display Society (SID)’s Display Week

Τι θα παρουσιάσει η Samsung στην έκθεση World Information Display Society (SID)’s Display Week

Σε δελτίο τύπου, η Samsung Display ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχουν στην  World Information Display Society (SID)’s Display Week από τις 17 έως τις 21 Μαΐου 2021.

Στην εκδήλωση, η εταιρεία θα επιδείξει την ηγετική της θέση στην Τεχνολογία οθόνης OLED, ειδικά για αναδιπλούμενες οθόνες και επίσης κάμερες κάτω από την οθόνη.

Κάτω από το θέμα «“Better life thru Samsung OLED”, το Samsung Display θα εμφανίζει τις ακόλουθες συσκευές επίδειξης.

S-FOLDER

Το S-Folderable, που παρουσιάζεται από την Samsung Display ως βίντεο, είναι ένα πολυπτυσσόμενο προϊόν που μπορεί να διπλωθεί δύο φορές μέσα και έξω, επιβεβαιώνοντας την υψηλότερη τεχνολογία OLED στον κόσμο. Το μέγιστο μέγεθος οθόνης είναι 7,2 ″, οπότε μπορείτε να το διπλώσετε δύο φορές και να το χρησιμοποιήσετε σαν smartphone ή tablet όταν ξεδιπλωθεί πλήρως.

17 ″ FOLDER

Ένα tablet με αναλογία 4: 3 και μεγάλη οθόνη σε επίπεδο οθόνης όταν είναι ανοιχτό, αυτό το προϊόν 17 ιντσών είναι ένα διαφοροποιημένο πτυσσόμενο προϊόν που προσφέρει οθόνη μεγέθους οθόνης υπολογιστή ενώ είναι φορητή.

SLIDER (SLIDE)

Ενώ διατηρείτε το σχήμα του υπάρχοντος smartphone, μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη της μεγάλης οθόνης επεκτείνοντας την οθόνη σε κατεύθυνση οριζόντιας, συνήθως είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μέγεθος smartphone, και όταν η οθόνη επεκταθεί, είναι δυνατή η πολλαπλή εργασία ή η παρακολούθηση βίντεο και περιεχομένου μεγάλης οθόνης.

UPC (UNDER PANEL CAMERA)

Τεχνολογία πλήρους οθόνης που ελαχιστοποιεί τo πλαίσιο και μεγιστοποιεί την οθόνη τοποθετώντας την μπροστινή κάμερα στο πλαίσιο κάτω από τον πάνελ σε υπάρχουσες συσκευές IT, αυξάνοντας τον ρυθμό μετάδοσης του πάνελ όπου βρίσκεται η μονάδα κάμερας, διασφαλίζοντας λειτουργικότητα κάμερας.

Ορισμένες από αυτές τις τεχνολογίες αναμένεται να εμφανιστούν στα smartphone της Samsung στο εγγύς μέλλον, με την εταιρεία να αναμένεται να κυκλοφορήσει ένα πτυσσόμενο tablet Z στις αρχές του 2022 και το Samsung Galaxy Z Fold 3 με κάμερα κάτω από την οθόνη αργότερα αυτό το έτος.

Εκτός από τη συμμετοχή στην έκθεση «SID 2021», η Samsung Display συμμετέχει ενεργά σε διάφορες κατηγορίες, όπως βασικές διαλέξεις και παρουσιάσεις διατριβών. Το Samsung Display, θα παρουσιάσει 27 άρθρα για μια ποικιλία θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου του φωτιστικού υλικού επόμενης γενιάς και της τεχνολογίας συσκευών TFT, στο SID 2021. Όλο το περιεχόμενο που κυκλοφόρησε στην online αίθουσα εκθέσεων «SID 2021» θα είναι τελικά διαθέσιμο διαδοχικά στο Samsung Display YouTube μετά το άνοιγμα του SID.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *