Xiaomi Redmi A3: Επίσημη κυκλοφορία

Xiaomi Redmi A3: Επίσημη κυκλοφορία

Η Xiaomi ανακοίνωσε σήμερα το Redmi A3 . Πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι το δερμάτινο φινίρισμα στο πίσω μέρος, η μεγάλη οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και το Android 14.

Το Redmi A3 έρχεται με ένα chipset Helio G36, το οποίο ήταν ίδιο με τον προκάτοχό του Α2. Ωστόσο, εδώ, η μνήμη RAM είναι είτε 3 GB, 4 GB ή 6 GB, σε αντίθεση με τις επιλογές 2/3/4 GB που είχε ο προκάτοχος. Η επιπλέον μνήμη θεωρήθηκε σαφώς αρκετή για το πλήρες Android 14 .

Χρησιμοποιεί μια οθόνη LCD 6,71” με ανάλυση HD+. Διαθέτει ρυθμό ανανέωσης 90 Hz και Gorilla Glass 3 στην κορυφή. Επειδή δεν μπορεί να έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω, ο αισθητήρας είναι στο πλάι πάνω από το πλήκτρο λειτουργίας. Το πάνελ διαθέτει επίσης μια εγκοπή σταγόνας για την κάμερα selfie 5 MP.

Υπάρχουν δύο σκοπευτές στον μεγάλο κύκλο στο πίσω μέρος . Ένας κύριος 8 MP και κάποιο είδος βοηθητικού κουμπώματος που δεν αναφέρεται καν στο φύλλο προδιαγραφών. Υπάρχει επίσης φλας LED.

Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 5.000 mAh και υποστηρίζει φόρτιση 10 W μέσω της θύρας USB-C. Υπάρχει επίσης μια υποδοχή ήχου 3,5 mm στο τηλέφωνο.

Το Redmi A3 έχει τρεις χρωματικές επιλογές – Olive Green, Midnight Black και Lake Blue. Η βασική έκδοση 3/64 GB κοστίζει 82€, τα 4/128 GB είναι 93€ και τα 6/128 GB ανεβαίνουν στα 104€ .

Η Xiaomi θα ξεκινήσει να πουλά το τηλέφωνο στις 23 Φεβρουαρίου στο mi.com, στο Flipkart και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής Mi Home σε όλη την Ινδία.

12 thoughts on “Xiaomi Redmi A3: Επίσημη κυκλοφορία

  1. Φωνάζει από μόνο του «μην με αγοράσεις»! 100$ για αυτό το τηλέφωνό ; Μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει αρκετή μνήμη RAM για Android στην φθηνότερη έκδοση, χωρίς ενημερώσεις, φρικτές επιλογές σχεδιασμού, οθόνη LCD 720p, selfie 5MP. Κύρια 8MP

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *