Mozilla:  απολύει 60 μέλη της

Mozilla: απολύει 60 μέλη της

H Mozilla ξεκίνησε τις περικοπές κάποιων έργων. Για αυτό προχώρησε στην απόλυση 60 μέλων της ομάδας.

Ένα από τα έργα που θα δουν μείωση των επενδύσεων θα είναι η δυνατότητα Online Footprint Scrubber. Αυτή η υπηρεσία παρουσιάστηκε μόλις πριν από μια εβδομάδα ως μέρος της υπηρεσίας Mozilla Monitor Plus. Θα μειώσει επίσης τις προσπάθειές της για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες VPN Relay.

Ακόμη, δήλωσε ότι σιγά σιγά θα τερματίσει την ανάπτυξη του εικονικού κόσμου Hubs που κυκλοφόρησε πριν από μερικά χρόνια. Η Mozilla πρόσθεσε ότι θα “κοινοποιήσει ένα χαριτωμένο σχέδιο εξόδου στους πελάτες” κάποια στιγμή. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε μπορεί να συμβεί αυτό.

Η εταιρεία θα περιόριζε την υπηρεσία Mozilla.social που κυκλοφόρησε το 2023 σε συνεργασία με τη Mastodon. Τέλος, η εταιρεία θα συγχωνεύσει τις ομάδες Pocket, Content και AI/ML της στον οργανισμό Firefox.

Ένας εκπρόσωπος είπε ότι με αυτές τις αλλαγές, η Mozilla «θα δώσει προτεραιότητα στους πόρους έναντι προϊόντων όπως το Firefox Mobile, όπου υπάρχει μια σημαντική ευκαιρία να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει ένα καλύτερο μοντέλο για τον κλάδο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *