Η premium συνδρομητική υπηρεσία του Twitter θα κοστίζει 2,99 $ ανά μήνα

Η premium συνδρομητική υπηρεσία του Twitter θα κοστίζει 2,99 $ ανά μήνα

Γνωρίζουμε εδώ και αρκετό καιρό ότι το Twitter εργάζεται σε μια συνδρομητική υπηρεσία που θα προσφέρει ορισμένα premium χαρακτηριστικά σε μια τιμή. Αυτό δεν περιλαμβάνει δυνατότητες όπως το Twitter Chirp, το Tip Jar και υποστήριξη για την προβολή ψηλών εικόνων σε κινητές συσκευές, τις οποίες η εταιρεία ήδη δοκιμάζει και κυκλοφορεί στο κοινό με σταδιακό τρόπο.

Μια νέα αναφορά ισχυρίζεται ότι η επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της πλατφόρμας θα ονομάζεται “Twitter Blue” και θα κοστίζει 2,99 $ / μήνα.

Η   Jane Manchun Wong, η οποία έχει αναπτύξει αρκετά φήμη για τον εαυτό της όταν αποκαλύπτει επερχόμενες λειτουργίες στις οποίες εργάζεται το Twitter, ισχυρίζεται ότι το μοντέλο συνδρομής της πλατφόρμας κοστίζει 2,99 $ / μήνα και περιλαμβάνει δύο premium χαρακτηριστικά από τώρα, το πρώτο είναι η αναίρεση Tweets και το δεύτερο είναι Συλλογές.

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Undo Tweets σας δίνει μερικά δευτερόλεπτα για να αναιρέσετε το tweet σας προτού αποσταλεί στο κοινό. Αυτή η συμπεριφορά είναι παρόμοια με τον τρόπο με τον οποίο το Gmail καθυστερεί την αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λίγα δευτερόλεπτα αφού πατήσετε “Aποστολή”. Εν τω μεταξύ, οι Συλλογές σάς επιτρέπουν να προσθέσετε σελιδοδείκτες και να κατηγοριοποιήσετε τα tweets σε δομές που βασίζονται σε φάκελο.

Ο Wong υπαινίχθηκε επίσης ένα κλιμακωτό μοντέλο συνδρομής που σημαίνει ότι οι χρήστες που πληρώνουν περισσότερα θα έχουν περισσότερες δυνατότητες. Ένα παράδειγμα αυτού θα μπορούσε να πληρώνει επιπλέον για να αφαιρέσει εντελώς τις διαφημίσεις από την πλατφόρμα. Για το σκοπό αυτό, το Twitter απέκτησε επίσης το Scroll που είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που αφαιρεί διαφημίσεις από ιστότοπους ειδήσεων – περιλαμβάνονται οι Neowin – ενώ τις υποστηρίζει οικονομικά.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν έχει επιβεβαιωθεί ή επίσημα ανακοινωθεί από το Twitter. Παρόλο που υπάρχουν τεράστια στοιχεία που υποστηρίζουν αυτούς τους ισχυρισμούς, τα σχέδια αλλάζουν συνεχώς, ειδικά σε ένα τοπίο τόσο ρευστό όσο η τεχνολογία, οπότε είναι σημαντικό να διατηρήσετε τις προσδοκίες σας – ή τις κρατήσεις – για έλεγχο τώρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *