Δυνατότητα επανεκκίνησης ενός Webminar στο Microsoft Teams

Δυνατότητα επανεκκίνησης ενός Webminar στο Microsoft Teams

Το Microsoft Teams προς το παρόν δεν έχει την επιλογή να συνεχίσει μια ζωντανή εκδήλωση που έχει λήξει ή διακοπεί κατά λάθος. Εάν έχετε ξεκινήσει ένα συμβάν και αντιμετωπίσετε ένα τεχνικό πρόβλημα στη μέση του, είναι πιθανό να χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα νέο συμβάν.

Ευτυχώς, η Microsoft εργάζεται για να το διορθώσει και να διευκολύνει την επανάληψη μιας ζωντανής εκδήλωσης αφού την έχετε σταματήσει άθελα. Η εταιρεία έχει προσθέσει μια νέα ενημέρωση στον Roadmap 365 για μια επιλογή επανεκκίνησης μιας ζωντανής εκδήλωσης (μέσω OnMSFT). Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πατήσετε μόνο ένα κουμπί επανεκκίνησης για να επιστρέψετε όλοι στη ζωντανή σας εκδήλωση αντί να δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο.

Η λειτουργία αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται και θα κυκλοφορήσει τόσο σε υπολογιστές όσο και σε πελάτες ιστού παγκοσμίως τον Ιούλιο. Η δυνατότητα έναρξης μιας ζωντανής εκδήλωσης στo Teams είναι μια καλή δυνατότητα που παρέχει ευκολία σε άτομα που συνήθιζαν να πραγματοποιούν μαζικές συγκεντρώσεις, για παράδειγμα, πριν συμβεί η πανδημία. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι μένουν στο σπίτι λόγω παραγγελιών κλειδώματος σε πολλά μέρη του κόσμου, η φιλοξενία μιας εικονικής ζωντανής εκδήλωσης είναι μια πρακτική εναλλακτική λύση αυτές τις μέρες.

Είναι η τελευταία εξέλιξη στην οποία εργάζεται η Microsoft για ομάδες. Πριν από δύο ημέρες, οι ομάδες πρόσθεσαν δύο νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των Webinars και του PowerPoint Live. Τον Μάρτιο, οι ομάδες παρουσίασαν ζωντανή μεταγραφή για συναντήσεις με απόδοση ομιλητή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *