Windows 11: Θα υπάρχουν λιγότερες επανεκκινήσεις

Windows 11: Θα υπάρχουν λιγότερες επανεκκινήσεις

Αν μισείτε ότι τα Windows 10 και 11 απαιτούν συχνές επανεκκινήσεις για την εγκατάσταση των διαθέσιμων ενημερώσεων, θα χαρείτε να μάθετε ότι η Microsoft θέλει να το διορθώσει. Η Microsoft εργάζεται για να φέρει τη δυνατότητα Hot Patching από τον Windows Server στις εκδόσεις των Windows 11 για καταναλωτές.

Η ιδέα είναι να επιτρέπεται στους χρήστες να εγκαθιστούν μηνιαίες ενημερώσεις ασφαλείας χωρίς να διακόπτουν τις ροές εργασίας τους και να ζητούν επανεκκίνηση. Ωστόσο, θα πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματός σας κάθε λίγους μήνες για να εγκαταστήσετε μια “ενημερωμένη γραμμή βάσης” για τις επόμενες εκδόσεις και τους επόμενους μήνες χωρίς επανεκκίνηση. Η επανεκκίνηση του συστήματός σας μία φορά στους τρεις μήνες ακούγεται πολύ πιο ελκυστική από την επανεκκίνηση του κάθε μήνα.

Η Microsoft θέλει να συμπεριλάβει το Windows Hot Patching για εκδόσεις για καταναλωτές στην έκδοση 24H2, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους. Επίσης, η λειτουργία θα πρέπει αρχικά να είναι διαθέσιμη μόνο για συστήματα x86 και οι συσκευές ARM64 θα λάβουν Hot Patching το 2025. Ωστόσο, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποια SKU θα λαμβάνουν ενημερώσεις χωρίς επανεκκίνηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *