Google Pay : Πότε διακόπτεται η υπηρεσία

Google Pay : Πότε διακόπτεται η υπηρεσία

Η εφαρμογή Google Pay διακόπτεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αυτόνομη έκδοση της εφαρμογής δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη μετά τις 4 Ιουνίου 2024 και οι χρήστες θα πρέπει να μεταβούν στο Πορτοφόλι Google.

Τα χαρακτηριστικά που θα εξαφανιστούν μόλις καταργηθεί η εφαρμογή είναι οι πληρωμές P2P, η εύρεση προσφορών και συμφωνιών και η διαχείριση του υπολοίπου στην πλατφόρμα. Η εφαρμογή θα παραμείνει διαθέσιμη σε άλλες αγορές όπως η Ινδία και η Σιγκαπούρη.

Η Google αποκάλυψε ότι ενώ το Google Pay χρησιμοποιείται από «εκατομμύρια ανθρώπους σε περισσότερες από 180 χώρες», είναι η έκδοση για υπολογιστές ChromeOS, macOS και Windows PC. Στο κινητό είναι μέρος του οικοσυστήματος του Πορτοφολιού Google, για το οποίο υπάρχει μια εφαρμογή για Android και iOS.

Το Wallet είναι η κύρια υπηρεσία που αποθηκεύει με ασφάλεια κάρτες πληρωμών, κάρτες μεταφοράς, πολιτειακές ταυτότητες και άδειες οδήγησης και χρησιμοποιείται πέντε φορές περισσότερο από την εφαρμογή Pay στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι χρήστες με υπόλοιπο στην εφαρμογή τους θα πρέπει να μεταφέρουν τα χρήματα πριν από τις 4 Ιουνίου σε τραπεζικό λογαριασμό. Η εύρεση της καλύτερης προσφοράς θα γίνει μέρος της Αναζήτησης, με τους χρήστες στις ΗΠΑ να διαθέτουν μια ειδική ενότητα Προσφορών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *