Lenovo: αποκάλυψε φορητό υπολογιστή με διάφανη οθόνη

Lenovo: αποκάλυψε φορητό υπολογιστή με διάφανη οθόνη

Η Lenovo παρουσίασε επίσημα μια νέα πρωτότυπη συσκευή κατά τη διάρκεια της εμπορικής έκθεσης Mobile World Congress 2024 .

Έδωσε επίσημα σε αυτό το προϊόν ένα αρκετά βασικό όνομα, το Lenovo ThinkBook Transparent Display Laptop Concept. Η προσθήκη της διαφανούς οθόνης, σε συνδυασμό με εφαρμογές και υπηρεσίες τεχνητής νοημοσύνης, θα επιτρέψει στους ιδιοκτήτες να αλληλεπιδρούν πιο άμεσα με τις εφαρμογές.

Το πραγματικό πρωτότυπο προϊόν που παρουσιάστηκε στο MWC 2024 έχει οθόνη Micro-LED 17,3 ιντσών χωρίς πλαίσιο. Αυτό σημαίνει ότι κάθε μέρος της οθόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Διαθέτει επίσης μια διαφανή περιοχή πληκτρολογίου που μπορεί να αλληλεπιδράσει με μια γραφίδα.

Η Lenovo δεν έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να προσφέρει μια διαφανή οθόνη σε ένα πραγματικό ThinkBook. Έχουμε δει άλλα concept της Lenovo να εμφανίζονται σε εμπορικές εκθέσεις και να εξαφανίζονται. Στην MWC 2023, έδειξε ένα φορητό υπολογιστή με κυλιόμενη οθόνη. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία λέξη ότι θα δημιουργήσει ένα τέτοιο φορητό για πραγματικούς αγοραστές σύντομα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *