Samsung Galaxy Ring : γίνεται επίσημο

Samsung Galaxy Ring : γίνεται επίσημο

Η Samsung έδωσε κάποιες πληροφορίες για το Samsung Galaxy Ring στο Galaxy S24 Unpacked τον περασμένο μήνα. Στις νέες πληροφορίες, η Samsung δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή και τη διαθεσιμότητα.

Το Galaxy Ring θα προσφέρεται σε μεγέθη δαχτυλιδιών ΗΠΑ 5 – 13, τα οποία θα επισημαίνονται με S έως XL στο εσωτερικό του δαχτυλιδιού. Ο δακτύλιος της Samsung διαθέτει ένα κοίλο σχήμα που λεπταίνει στη μέση αντί για την κυρτή εμφάνιση του δακτυλίου Oura. Το Galaxy Ring θα προσφερθεί σε τρία χρώματα – κεραμικό μαύρο, πλατίνα ασημί και χρυσό.

Το Galaxy Ring παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό, τον ρυθμό της αναπνοής, τον ύπνο και τη νυχτερινή κίνηση. Μπορεί ακόμη και να εντοπίσει πρώιμα σημάδια υπνικής άπνοιας. Η Samsung διαφημίζει επίσης το Δαχτυλίδι ως συνοδευτικό του Galaxy Watch . Επιτρέπει έτσι υψηλότερη ποιότητα παρακολούθησης υγείας και δραστηριότητας 24/7.

Υπολογίζει επίσης τη βαθμολογία σας Vitality με βάση έναν συνδυασμό καθημερινής δραστηριότητας, ύπνου, καρδιακών παλμών ηρεμίας και μεταβλητότητας καρδιακών παλμών. Οι χρήστες μπορούν επίσης να θέσουν συγκεκριμένους στόχους ευημερίας και να λαμβάνουν σχόλια για την πρόοδό τους μέσω των καρτών Booster που θα είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Samsung Health.

Το Samsung Galaxy Ring θα είναι αποκλειστικά συμβατό με τα smartphone Samsung Galaxy κατά την κυκλοφορία, με σχέδια να επεκταθεί σε περισσότερες συσκευές Android αργότερα.

6 thoughts on “Samsung Galaxy Ring : γίνεται επίσημο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *