Samsung: Νέα κάρτα microSD SD Express 256 GB

Samsung: Νέα κάρτα microSD SD Express 256 GB

Η Samsung κάνει διαθέσιμες κάρτες microSD εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα, ανακοίνωσε δύο νέες κάρτες microSD. Σημαντικό χαρακτηριστικό είναι οι εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες ανάγνωσης που είναι ακόμη μεγαλύτερες από αυτές που υπάρχουν σε μονάδες SSD που βασίζονται σε SATA μέσα σε υπολογιστές.

Η Samsung αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει τη δειγματοληψία για τις κάρτες microSD των 256 GB που βασίζονται στο πρότυπο SD Express. Και έτσι προέκυψε αυτή η κάρτα επέκτασης.

Οι κορυφαίες διαδοχικές ταχύτητες ανάγνωσης για αυτήν την κάρτα μπορούν να φτάσουν έως και τα 800 megabyte ανά δευτερόλεπτο. Είναι έως και τέσσερις φορές πιο γρήγορα από τις κανονικές κάρτες microSD UHS-1. Είναι ακόμη πιο γρήγορα από τις κορυφαίες ταχύτητες ανάγνωσης των SATA SSD, οι οποίες έχουν όριο έως και 560 MB ανά δευτερόλεπτο.

Οι ταχύτητες της νέας κάρτας microSD SD Express 256MB θα προσφέρουν στους υπολογιστές και τα smartphone καλύτερη συνολική απόδοση. Χρησιμοποιούν την τεχνολογία Dynamic Thermal Guard (DTG) για να διασφαλίσουν ότι η θερμοκρασία στην κάρτα παραμένει σταθερή ακόμα και μετά από πολύωρη χρήση.

Η Samsung ανακοίνωσε επίσης ότι έχει αρχίσει να παράγει μαζικά μια έκδοση 1 TB των προϊόντων καρτών microSD Pro Plus και Evo Plus. Στοιβάζουν στοίβες οκτώ στρώματα του V-NAND της Samsung στο σχέδιο της μικρής κάρτας. Η εταιρεία είπε:

Η νέα κάρτα microSD 1 TB περνάει τ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *