Sabrent Rocket 5 SSD : Μεγάλες ταχύτητες

Sabrent Rocket 5 SSD : Μεγάλες ταχύτητες

Η Sabrent ανακοίνωσε σήμερα το Rocket 5 M2 PCIe 5.0 SSD που μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 14 GBps.

Η Sabrent δεν έχει αποκαλύψει τις πλήρεις προδιαγραφές. Η εταιρεία προσφέρει το Rocket 5 σε τρεις διαμορφώσεις: 1TB, 2TB και 4TB. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε κάθε παραλλαγή με μια προαιρετική ψύκτρα που περιλαμβάνει δύο χάλκινους σωλήνες και έναν ανεμιστήρα 20 mm για ενεργή ψύξη. Αυτή η επιλογή θα είναι χρήσιμη εάν η μητρική σας πλακέτα δεν διαθέτει ενσωματωμένη ψύκτρα για μονάδες δίσκου M2.

Το Sabrent υπόσχεται 14 GBps όταν συνδέεται σε μητρική πλακέτα PCIe 5.0. Ωστόσο, οι παραλλαγές χαμηλότερης χωρητικότητας λειτουργούν λίγο πιο αργά από τα πιο ακριβά αδέρφια τους. Η μονάδα υποστηρίζει επίσης DirectStorage για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης σε βελτιστοποιημένα παιχνίδια.

Το Rocket 5 τροφοδοτείται από τον ελεγκτή Phison PS5026-E26 Max14um και τσιπ 3D TLC NAND 232 επιπέδων Micron B58R με μνήμη cache DRAM LPDDR4.

Εάν θέλετε ο υπολογιστής σας να έχει έναν από τους ταχύτερους SSD εκεί έξω, ετοιμαστείτε να πληρώσετε πολλά. Το Sabrent Rocket 5 θα σας κοστίσει 190 $ για την παραλλαγή 1 TB, 340 $ για την παραλλαγή 2 TB και 730 $ για την επιλογή υψηλότερης χωρητικότητας με 4 TB χώρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *