Samsung Galaxy Z Fold6 : Νέες αποκαλύψεις

Samsung Galaxy Z Fold6 : Νέες αποκαλύψεις

Η Samsung κυκλοφόρησε τα ναυαρχίδες Galaxy S24 τον περασμένο μήνα. Τώρα, η εταιρεία εργάζεται για τα επόμενα πτυσσόμενα, που παραδοσιακά κυκλοφορούν το καλοκαίρι. Έχουμε ήδη να δούμε τα πρώτα renders του Samsung Galaxy Z Fold6.

Το smartphone που απεικονίζεται μοιάζει σχεδόν πανομοιότυπο με το Fold5 και το Fold4. Ωστόσο, οι γωνίες του πλαισίου είναι ελαφρώς πιο έντονες και οι πλευρές είναι πλέον εντελώς επίπεδες.Το αναδιπλούμενο θα φέρει αναμφίβολα το chipset Snapdragon 8 Gen 3 και το Galaxy AI

Το Fold6 θα έχει ένα αναδιπλούμενο πάνελ 7,6 ιντσών και θα έχει διαστάσεις 153,5 x 132,5 x 6,1 mm όταν ξεδιπλωθεί, το οποίο είναι 1,4 mm πιο κοντό και 2,6 mm φαρδύτερο από τον προκάτοχό του. Δεν υπάρχει ακόμα υποδοχή για S Pen . Ακόμη, το αμετάβλητο πάχος δείχνει παρόμοια εσωτερική σχεδίαση, συμπεριλαμβανομένου του μεντεσέ.

Η οθόνη του καλύμματος λέγεται ότι έχει μέγεθος 6,2″ με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και φωτεινότητα έως 2.600 nits.

Η Samsung θα στείλει το Z Fold6 με One UI 6.1.1 με το Android 14 . Τέλος, θα λάβει 7 σημαντικές ενημερώσεις λειτουργικού συστήματος και 7 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

2 thoughts on “Samsung Galaxy Z Fold6 : Νέες αποκαλύψεις

  1. Η Samsung φαίνεται να έχει χάσει τον σκοπό της στο σχεδιασμό των συσκευών. . Θα έπρεπε να έχουν διατηρήσει τις καμπύλες πλευρές και το πλαίσιο. Οι γωνίες θα έπρεπε να έχουν την ίδια καμπυλότητα με τη σειρά S20. Η περιοχή των καμερών είναι πλέον συνηθισμένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *