H Microsoft παρουσίασε την Public Preview of Dropbox

H Microsoft παρουσίασε την Public Preview of Dropbox

Η Microsoft ανακοίνωσε τη δημόσια προεπισκόπηση ενός νέου εργαλείου για τους διαχειριστές του Microsoft 365, το οποίο διευκολύνει τη μετεγκατάσταση περιεχομένου από το Dropbox για επιχειρήσεις στο Microsoft 365.

Το εργαλείο θα σας επιτρέψει να μετεγκαταστήσετε τους φακέλους, τα αρχεία και τους χρήστες του Dropbox στο OneDrive, το SharePoint και τις ομάδες στο Microsoft 365 και συνεργαστείτε όλα σε ένα μέρος.

Καθώς συνδέεστε σε έναν λογαριασμό Dropbox για επιχειρήσεις, η υπηρεσία αρχίζει να ανακαλύπτει χρήστες και τα αρχεία τους. Η υπηρεσία αντιστοιχεί αυτόματα στους λογαριασμούς OneDrive ενός ατόμου, αλλά μπορείτε επίσης να αντιστοιχίσετε με μη αυτόματο τρόπο έναν συγκεκριμένο λογαριασμό χρήστη OneDrive, μια τοποθεσία SharePoint ή ένα κανάλι Teams.

Σας επιτρέπει να δείτε τα αρχεία και την ποσότητα του φακέλου, την αξιολόγηση, προτού μεταβείτε στην καρτέλα Μετεγκατάσταση όπου θα δείτε την πηγή και την πρόοδο.

Για να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο, συνδεθείτε στο κέντρο διαχείρισης του SharePoint, επιλέξτε Μετεγκατάσταση από το αριστερό παράθυρο και, στη συνέχεια, επιλέξτε Dropbox. Θα ακολουθήσετε τα βήματα και θα σας ζητηθούν οι σχετικές πληροφορίες που απαιτούνται για την έναρξη της μετεγκατάστασης.

Σημείωση: Για πρόσβαση, πρέπει να είστε καθολικός διαχειριστής ή διαχειριστής OneDrive / SharePoint στον ενοικιαστή Microsoft 365 όπου θέλετε να μετεγκαταστήσετε το περιεχόμενό σας.

Αυτή η προεπισκόπηση υποστηρίζει επί του παρόντος μικρούς και μεσαίους λογαριασμούς Dropbox. Για τους μεγάλους λογαριασμούς Dropbox, ορισμένες από τις δυνατότητες ενδέχεται να μην λειτουργούν όπως αναμένεται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Mover.io εάν το μέγεθος αυτού του λογαριασμού Dropbox υπερβαίνει το όριο που υποστηρίζεται από αυτήν την έκδοση προεπισκόπησης.

Η Microsoft παρουσίασε πρόσφατα ένα παρόμοιο εργαλείο για το Google Workspace.

Η Microsoft θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί το εργαλείο μετεγκατάστασης για δημόσια προεπισκόπηση στα τέλη Μαΐου και αναμένει να ολοκληρώσει την κυκλοφορία έως τις αρχές Ιουνίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *