Apple MacBook Air 13 και 15 ιντσών : Ανακοινώθηκαν

Apple MacBook Air 13 και 15 ιντσών : Ανακοινώθηκαν

Η Apple μόλις ανανέωσε τη σειρά φορητών υπολογιστών της με το νέο MacBook Air 13 ιντσών και 15 ιντσών με επεξεργαστή M3. Προσφέρουν καλύτερη απόδοση, ταχύτερη συνδεσιμότητα, υποστήριξη έως και δύο εξωτερικών οθονών και πολλά άλλα.

Ανακοινώθηκε το ενημερωμένο MacBook Air χωρίς πολλές φανφάρες. Το MacBook Air που βασίζεται σε M3 προσφέρει έως και 60% περισσότερες επιδόσεις από το αρχικό MacBook Air που τροφοδοτείται από M1. Παράλληλα, παραμένει ένα λεπτό, ελαφρύ και παθητικά ψυχόμενο φορητό υπολογιστή.

Ο επεξεργαστής M3 διαθέτει 8 πυρήνες CPU, έως 10 πυρήνες GPU, έως 24 GB ενοποιημένης μνήμης και πιο αποτελεσματικό NPU 16 πυρήνων για μηχανική εκμάθηση και AI. Το νέο MacBook Air υποστηρίζει επίσης επιταχυνόμενη ιχνηλάτηση ακτίνων μέσω υλικού και τον πιο πρόσφατο κινητήρα πολυμέσων της Apple με αποκωδικοποίηση AV1.

Ο επεξεργαστής M3 προσθέτει υποστήριξη για Wi-Fi 6E και τη δυνατότητα εξαγωγής της εικόνας σε δύο εξωτερικές οθόνες. Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση σε αυτό: δύο εξωτερικές οθόνες μόνο όταν το καπάκι του φορητού υπολογιστή είναι κλειστό.

Το MacBook Air με τον επεξεργαστή M3 είναι πανομοιότυπο με τον προκάτοχό του. Εκτός από δύο μεγέθη οθόνης, μπορείτε να επιλέξετε τέσσερα χρώματα πλαισίου. Οι προπαραγγελίες είναι ανοιχτές τώρα, και η αποστολή ξεκινά αυτήν την Παρασκευή, 8 Μαρτίου.

Με την κυκλοφορία του MacBook Air με επεξεργαστή M3, η Apple μείωσε την τιμή του προκατόχου της. Τώρα, μπορείτε να αποκτήσετε την προηγούμενη γενιά με μόλις 999 $ (παραλλαγή 13 ιντσών). Το αρχικό M1 MacBook Air στην παλιά σχεδίαση έχει πλέον καταργηθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *