Halo Infinite : Πότε θα έχει νέα ενημέρωση

Halo Infinite : Πότε θα έχει νέα ενημέρωση

Η 343 Industries ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει μια σημαντική νέα ενημέρωση Halo Infinite εκτός των εκδόσεων “Operations”. Σε αυτή , υπόσχεται να κάνει μερικές μεγάλες αλλαγές στο sci-fi shooter.

Η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαρτίου. Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό είναι η ανανέωση του μοντέλου δικτύωσης του παιχνιδιού. Η 343 Industries έκανε κάποιες αλλαγές στο μοντέλο τον Δεκέμβριο για τη λειτουργία Firefight: King of the Hill και από τότε έχουν κάνει περισσότερες βελτιώσεις.

Μια άλλη αλλαγή με αυτήν την ενημέρωση είναι ένα νέο εργαλείο κατά της εξαπάτησης. Η 343 Industries λέει:

Το Easy Anti-Cheat είναι ένα εργαλείο που παρακολουθεί τα αρχεία παιχνιδιών των παικτών ενώ παίζουν το Halo Infinite για να διασφαλίσει την ακεραιότητα κάθε αγώνα και να καταπολεμήσει την εξαπάτηση. Με την ενημέρωση Μαρτίου, οι δυνατότητες ανίχνευσης και επιβολής μας θα βελτιωθούν, βελτιώνοντας σημαντικά τη συνολική ασφάλεια του παιχνιδιού και την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε σε απατεώνες.

Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει μια νέα λίστα αναπαραγωγής Squad Battle με επτά χάρτες κατασκευασμένους από την κοινότητα Forge . Υπάρχει επίσης ένας νέος τρόπος για να κάνετε αλλαγές στη λειτουργία Firefight: King of the Hill με το Firefight Custom.

Τέλος, η μεγάλη ενημέρωση θα περιλαμβάνει μια σειρά από προσαρμογές για ορισμένα από τα όπλα του παιχνιδιού. Ακόμη , θα υπάρχουν ορισμένες διορθώσεις του προγράμματος επεξεργασίας χαρτών Forge και γενικές βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής του παιχνιδιού.

One thought on “Halo Infinite : Πότε θα έχει νέα ενημέρωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *