Realme Narzo 70 Pro 5G: Επίσημη κυκλοφορία

Realme Narzo 70 Pro 5G: Επίσημη κυκλοφορία

Η Realme παρουσίασε το Narzo 70 Pro 5G σήμερα . Είναι το πρώτο στην κατηγορία του που σας επιτρέπει να πλοηγηθείτε στο μενού χωρίς να αγγίξετε την οθόνη.

Το Realme Narzo 70 Pro τρέχει με τσιπ Dimensity 7050 με αποθηκευτικό χώρο 8 GB και 128 GB ή 256 GB. Το τηλέφωνο δεν διαθέτει υποδοχή micro SD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, αλλά το τσιπ Dimensity επιτρέπει τη συνδεσιμότητα 5G.

Το τηλέφωνο βασίζεται γύρω από μια οθόνη AMOLED 6,67″ ανάλυσης Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 120 Hz. Σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, το Narzo 70 Pro διαθέτει ένα επίπεδο πάνελ και πλαίσιο γύρω του. Υπάρχει μια τρύπα στο κέντρο της οθόνης για την κάμερα selfie 16 MP.

Γύρω από το πίσω μέρος βλέπουμε ένα κύριο shooter 50 MP με τον πολύ ικανό αισθητήρα Sony IMX890. Ο αισθητήρας 1/1,56″ είναι ο μεγαλύτερος σε αυτό το τμήμα τιμών, λέει η Realme και επιπλέον υπάρχει και OIS. Πολύ λιγότερο εντυπωσιακές είναι οι κάμερες 8 MP ultrawide και 2 MP macro δίπλα του. .

Ένα άλλο βασικό σημείο πώλησης του Narzo 70 Pro είναι η μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 67W SuperVOOC. Μπορεί να γεμίσει από 1-50% σε 19 λεπτά. Το Narzo 70 Pro αποκτά επίσης σύστημα ψύξης θαλάμου ατμού.

Το Air Gestures σάς επιτρέπει να σαρώνετε μέσα από σύντομα βίντεο, άλμπουμ φωτογραφιών και μέσα κοινωνικής δικτύωσης κουνώντας το χέρι σας αντί να αγγίζετε την οθόνη. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης, να αλλάξετε εφαρμογές και να κάνετε κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω.

Τα άλλα κύρια σημεία του Narzo 70 Pro περιλαμβάνουν θύρα USB-C στο κάτω μέρος, στερεοφωνικά ηχεία, σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη και υποδοχή ήχου 3,5 mm. Το Narzo 70 Pro 5G διαθέτει επίσης βασική προστασία IP54 και οθόνη που αλληλεπιδρά «αξιόπιστα» όταν έχει μερικές σταγόνες βροχής στην οθόνη.

Το Realme Narzo 70 Pro εκκινεί το Realme UI 5.0 μέσω Android 14 και διατίθεται σε δύο χρώματα – Glass Green και Glass Gold. Και οι δύο εκδόσεις έχουν φινίρισμα διπλού τόνου στην πλάτη τους – το επάνω μέρος είναι διαφανές γυαλί, το κάτω μέρος είναι παγωμένο.

Realme Narzo 70 Pro in Glass Green Realme Narzo 70 Pro in Glass Gold

Η τιμή του τηλεφώνου είναι 222€ για την έκδοση 128 GB ή 245€ για την επιλογή των 256 GB. Οι προπαραγγελίες ξεκινούν σήμερα στις 6 μ.μ. IST . Μπορείτε να λάβετε ένα δωρεάν ζευγάρι Buds T300 μαζί με το τηλέφωνο. Υπάρχουν επίσης ορισμένες τραπεζικές συμφωνίες που μπορεί να φέρουν την τιμή ελαφρώς χαμηλότερη.

Οι πραγματικές πωλήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 22 Μαρτίου, το μεσημέρι IST στο Realme.com και στο Amazon India.

15 thoughts on “Realme Narzo 70 Pro 5G: Επίσημη κυκλοφορία

  1. Γιατί χρησιμοποιούν πάντα πρωτόκολλο usb 2.0 στα μοντέλα τους χωρίς κάρτα sd. Καλύτερα να είστε συνδεδεμένοι με έναν δρομολογητή για μεταφορά αρχείων;

  2. Κλείδωσαν την εγγραφή βίντεο στα 1080p ενώ ο Dimensity 7050 είναι επεξεργαστής που μπορεί να χειριστεί μια χαρά εγγραφή βίντεο 4k…

  3. Αυτό που κάνει το site εξαιρετικό είναι ότι παρέχει πληροφορίες χωρίς να χρειάζεται να διάβασεις πολλά..Συνεχίστε την καλή δουλειά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *