Apple iPhone: Πότε θα κυκλοφορήσει η foldable έκδοση του

Apple iPhone: Πότε θα κυκλοφορήσει η foldable έκδοση του

Η Apple δεν έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη της στην τάση των πτυσσόμενων τηλεφώνων που κέρδισε δυναμική πριν από μερικά χρόνια. Η ιδέα του αναδιπλούμενου τηλεφώνου βρίσκεται στο οδικό χάρτη της Apple. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το πτυσσόμενο iPhone της Apple θα μπορούσε ενδεχομένως να κυκλοφορήσει μέχρι το 2026.


Οι εικασίες για το πτυσσόμενο iPhone της Apple υποδηλώνουν ότι αξιολογεί την πρακτικότητά του με πρωτότυπα 6 και 8 ιντσών. Ενώ οι αντίπαλες εταιρείες έχουν ήδη εισέλθει στην αγορά των πτυσσόμενων smartphone, η Apple είναι γνωστή για τη μελέτη της αγοράς με μια προσεκτική προσέγγιση πρώτα.

Ίσως , η Apple να εργάζεται για την ανάπτυξη λεπτότερων πάνελ OLED για το αναδιπλούμενο τηλέφωνό της, παρακάμπτοντας πιθανώς τους παραδοσιακούς πολωτές για να επιτύχει μια πιο εντυπωσιακή και ευέλικτη οθόνη. Η Apple είναι γνωστή για τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν από τους ανταγωνιστές της και αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να δώσει στη συσκευή της ένα πλεονέκτημα σε μια ήδη εδραιωμένη αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *