Qualcomm: Ποια υπόσχεση έδωσε για τον Snapdragon X Elite

Qualcomm: Ποια υπόσχεση έδωσε για τον Snapdragon X Elite

Μέσα στην χρονιά, αναμένονται οι πρώτοι υπολογιστές Windows 11 με επεξεργαστή Snapdragon X Elite της Qualcomm. Εκτός από τη σταθερή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και την γρήγορη απόδοση, αυτοί οι υπολογιστές θα πρέπει να προσφέρουν μια αξιοπρεπή εμπειρία παιχνιδιού. Η εξομοίωση x86/x64 θα πρέπει να λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά και τα περισσότερα παιχνίδια θα πρέπει «απλώς να λειτουργούν» χωρίς επιπλέον βελτιστοποιήσεις.

Οι προγραμματιστές παιχνιδιών για τους υπολογιστές ARM επόμενης γενιάς μπορούν να επιλέξουν από διάφορες επιλογές. Ο καλύτερος τρόπος είναι να βελτιστοποιήσετε το παιχνίδι ώστε να τρέχει εγγενώς με την καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Η δεύτερη επιλογή είναι να δημιουργήσετε μια υβριδική εφαρμογή με εγγενείς βιβλιοθήκες των Windows και προγράμματα οδήγησης Qualcomm . Τέλος, οι προγραμματιστές μπορούν να αφήσουν το Snapdragon X Elite να εκτελέσει τα έργα τους χρησιμοποιώντας εξομοίωση x64.

Φυσικά, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Τα συστήματα κατά της εξαπάτησης που λειτουργούν σε επίπεδο πυρήνα δεν θα λειτουργήσουν εκτός εάν μεταφερθούν εγγενώς, όπως ακριβώς και τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν οδηγίες AVX. Η Qualcomm ισχυρίζεται ότι οι μηχανικοί της δοκιμάζουν όλα τα κορυφαία παιχνίδια στο Steam και τα περισσότερα από αυτά θα πρέπει να λειτουργούν.

2 thoughts on “Qualcomm: Ποια υπόσχεση έδωσε για τον Snapdragon X Elite

  1. Γενικά, τα παιχνίδια και η εξομοίωση δεν πάνε ποτέ καλά. Ίσως αν μιλάμε για πραγματικά παλιά παιχνίδια και πολύ ισχυρό υλικό. Λογικά δεν ισχύει κάτι τέτοιο .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *