WhatsApp: μπορείτε να καρφιτσώσετε πολλά μηνύματα

WhatsApp: μπορείτε να καρφιτσώσετε πολλά μηνύματα

Το WhatsApp παρέχει ήδη τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε συνομιλίες ένας προς έναν και ομαδικές συνομιλίες. Ωστόσο, μέχρι τώρα μπορούσατε να καρφιτσώσετε μόνο ένα μήνυμα σε μια συνομιλία. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώνουν έως και τρία μηνύματα σε ατομικές και ομαδικές συνομιλίες.

Οι χρήστες μπορούν να καρφιτσώσουν διαφορετικούς τύπους μηνυμάτων, όπως κείμενο, εικόνες και δημοσκοπήσεις. Για να καρφιτσώσετε ένα μήνυμα, πρέπει να το πατήσετε παρατεταμένα, να επιλέξετε “Καρφίτσωμα” από το μενού και να επιλέξετε τη διάρκεια. Το μήνυμα θα καρφιτσωθεί για επτά ημέρες από προεπιλογή, αλλά μπορείτε επίσης να το καρφιτσώσετε για 24 ώρες ή 30 ημέρες. Μετά από αυτή τη διάρκεια, το μήνυμα θα ξεκαρφιτσωθεί αυτόματα εάν δεν ξεκαρφιτσωθεί με μη αυτόματο τρόπο.

Επίσης, όταν κάνετε κλικ στο καρφιτσωμένο μήνυμα, μπορείτε να πλοηγηθείτε σε ολόκληρο το μήνυμα στη συνομιλία.

Στις ομαδικές συνομιλίες, οι διαχειριστές ομάδων μπορούν να επιτρέπουν στα μέλη να καρφιτσώνουν μηνύματα . Όταν καρφιτσώνεται ένα μήνυμα, όλα τα μέλη αυτής της ομάδας ειδοποιούνται σχετικά. Ωστόσο, οι χρήστες που συμμετέχουν σε μια ομάδα αφού καρφιτσωθεί ένα μήνυμα δεν θα το δουν. Δεν θα το δουν ούτε εκείνοι που δεν έχουν το ιστορικό ομαδικής συνομιλίας ή διέγραψαν το μήνυμα πριν καρφιτσωθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *