Windows 11 : Νέες συντομεύσεις

Windows 11 : Νέες συντομεύσεις

Στα Windows , οι χρήστες χρησιμοποιούν τα κλικ του ποντικιού τους . Περιστασιακά το πληκτρολόγιο για να πληκτρολογούν πράγματα. Ωστόσο, ένα πληκτρολόγιο μπορεί να είναι χρήσιμο για τις συντομεύσεις πληκτρολογίου .

Ενώ τα Windows είναι ήδη ένα αρκετά ώριμο λειτουργικό σύστημα, η Microsoft συνεχίζει να προσθέτει μερικές νέες συντομεύσεις κατά καιρούς. Πρόσφατα, προστέθηκαν μερικές νέες συντομεύσεις στα Windows 11 που μπορούν να βοηθήσουν στην αλλαγή του μεγέθους της στήλης εντός του File Explorer στα Windows 11. Αυτές προστέθηκαν στη λίστα των συντομεύσεων πληκτρολογίου που διατηρεί η Microsoft στοεπίσημη ιστοσελίδα κάποια στιγμή γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου.

  • Ctrl + Shift + Αριστερό βέλος: Μειώστε το πλάτος της στήλης.
  • Ctrl + Shift + Δεξί βέλος: Αύξηση του πλάτους της στήλης.

Το μέγεθος των πλατών στηλών εντός του File Explorer είναι αρκετά εύκολο χρησιμοποιώντας τον δείκτη του ποντικιού εκτός από τις νέες συντομεύσεις πληκτρολογίου που παρέχονται παραπάνω. Ωστόσο, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να το κάνετε αυτό, βάζοντας ακριβείς τιμές εικονοστοιχείων (px) μέσα στο πλαίσιο “Πλάτος επιλεγμένης στήλης (σε εικονοστοιχεία)”, εάν θέλετε ακριβή μεγέθη στηλών.

6 thoughts on “Windows 11 : Νέες συντομεύσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *