Apple iOS 18 : Πότε γίνεται επίσημο

Apple iOS 18 : Πότε γίνεται επίσημο

Το ετήσιο WWDC της Apple πραγματοποιείται από τις 10 Ιουνίου έως τις 14 Ιουνίου. Την πρώτη ημέρα του WWDC, η Apple παραδοσιακά ανακοινώνει νέες εκδόσεις των λειτουργικών της συστημάτων. Φέτος αναμένουμε την αποκάλυψη των iOS 18, iPadOS 18, καθώς και νέες εκδόσεις των watchOS, tvOS, macOS και visionOS.

Η Apple θα πραγματοποιήσει το WWDC online όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο, οι προγραμματιστές και οι μαθητές θα μπορούν να βρεθούν αυτοπροσώπως σε μια ειδική εκδήλωση στο Apple Park στις 10 Ιουνίου. Εκεί θα παρακολουθήσουν την κεντρική ομιλία, συναντώντας μέλη της ομάδας της Apple και συμμετέχοντας σε ειδικές δραστηριότητες. Ωστόσο, η διαθεσιμότητα θα είναι περιορισμένη.

Διαφορετικά, η διαδικτυακή εκδήλωση είναι προφανώς δωρεάν για οποιονδήποτε να συμμετάσχει. Η Apple θα παρέχει στους προγραμματιστές «μοναδική πρόσβαση στους ειδικούς της Apple, καθώς και πληροφορίες για νέα εργαλεία, πλαίσια και λειτουργίες» καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, προκειμένου να τους βοηθήσει να «ανυψώσουν τις εφαρμογές και τα παιχνίδια τους», αναφέρει το επίσημο δελτίο τύπου.

Θα υπάρξουν επίσης συνεδρίες βίντεο και “ευκαιρίες συνεργασίας με σχεδιαστές και μηχανικούς της Apple και σύνδεση με την παγκόσμια κοινότητα προγραμματιστών”.

8 thoughts on “Apple iOS 18 : Πότε γίνεται επίσημο

  1. Οι ειδικοί στο μάρκετινγκ της Apple αναρωτιούνται τώρα πώς να αποδεχτούν μια ήττα από την Qualcomm..Μήπως θα μειώσουν και άλλο την τιμή των συσκευών ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *