Microsoft Edge : θα σας επιτρέψει να περιορίσετε την ποσότητα RAM που καταναλώνει

Microsoft Edge : θα σας επιτρέψει να περιορίσετε την ποσότητα RAM που καταναλώνει

Υπάρχουν κάποιοι που δεν είναι ευχαριστημένοι με την ποσότητα μνήμης RAM που καταναλώνει ο Microsoft Edge. Αυτοί θα ακούσουν καλές ειδσεις . Η εταιρεία δοκιμάζει έναν ενσωματωμένο περιοριστή μνήμης για να αποτρέψει το πρόγραμμα περιήγησης να υπερβεί τα καθορισμένα από τον χρήστη όρια.

H  Microsoft σχεδιάζει να επιτρέψει στους πελάτες να περιορίσουν τη χρήση της μνήμης κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών ή πάντα. Ένα ειδικό ρυθμιστικό θα σας επιτρέψει να καθορίσετε πόση μνήμη δεν πρέπει να υπερβαίνει το Edge. Θα μπορείτε επίσης να ελέγξετε Κατανάλωση μνήμης RAM και όρια στο “απαραίτητο πρόγραμμα περιήγησης”.

RAM settings in Microsoft Edge

Ο επερχόμενος περιοριστής μνήμης θα είναι μια χρήσιμη προσθήκη για όλους τους χρήστες του Microsoft Edge. Ο περιορισμός της χρήσης RAM θα ​​βοηθήσει στην ανακατανομή των πόρων σε πιο σημαντικές εφαρμογές κατά την εκτέλεση εργασιών που απαιτούν πόρους.

Μπορείτε να δοκιμάσετε νέα στοιχεία ελέγχου μνήμης για το Microsoft Edge με ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση Canary από το πρόγραμμα Edge Insider. Λάβετε υπόψη ότι πρόκειται για ελεγχόμενη διάθεση λειτουργιών, πράγμα που σημαίνει ότι μόνο ορισμένοι ελεγκτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό αυτήν τη στιγμή. Για να ελέγξετε εάν το Edge Canary σας διαθέτει τον νέο περιοριστή RAM, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Απόδοση > Ανιχνευτής απόδοσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *