Apple iPhone 12:  Με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W

Apple iPhone 12: Με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Φαίνεται ότι αυτή η ενημέρωση είχε και κάποια σημαντικά οφέλη εκτός από την συμμόρφωση με τους νόμους της EE.

Tο νέο λογισμικό φαίνεται να έχει ξεκλείδωτη υποστήριξη για το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi2. Έτσι, το iPhone 12 με το iOS 17.4 φορτίζεται πλέον ασύρματα στα 15 W όταν συνδέεται μαγνητικά σε φορτιστή Qi2 που δεν είναι MagSafe της Apple.

Προηγουμένως, σε ένα τέτοιο σενάριο, η ασύρματη φόρτιση θα περιοριζόταν στα 7,5 W, επομένως το άλμα είναι αρκετά σημαντικό. Τον Δεκέμβριο έφτασε η ίδια υποστήριξη για τοiPhone 13 και iPhone 14 με την κυκλοφορία του iOS 17.2.

Εάν έχετε ένα iPhone 12 και θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν ασύρματο φορτιστή Qi2 που δεν είναι πιστοποιημένος από MagSafe, θα μπορείτε να το κάνετε στα 15 W, όπως ακριβώς με ένα πιστοποιημένο από MagSafe.

8 thoughts on “Apple iPhone 12: Με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W

  1. Δεν υπάρχει αληθινή ασύρματη φόρτιση (ακόμα), αλλά είναι επαγωγική φόρτιση . Είναι υπερβολική η χρήση του όρου Ασύρματη φόρτιση…

  2. Οι χρήστες του Iphone 12 πλήρωσαν χιλιάδες το 2020 μόνο για να χρησιμοποιήσουν φόρτιση 7,5w. Γιατί να βασανίζουν έτσι τον εαυτό τους;

  3. Τα iPhone στερούνται λειτουργιών επειδή η Apple δεν θέλει.. Μικρό παγκόσμιο μερίδιο, αλλά είναι η υψηλότερης αξίας εταιρεία τεχνολογίας στον κόσμο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *