Microsoft Teams : Αποδεσμεύεται από τις σουίτες του Office παγκοσμίως

Microsoft Teams : Αποδεσμεύεται από τις σουίτες του Office παγκοσμίως

Η Microsoft διαχώρισε την Teams από τα προϊόντα του Office στην Ευρώπη πέρυσι για την αντιμετώπιση των ανησυχιών των ρυθμιστικών αρχών. Τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία θα εφαρμόσει αυτήν την αλλαγή παγκοσμίως.

Η Microsoft θα πουλάει τις εφαρμογές  συνομιλίας και βίντεο  του Teams χωριστά από το προϊόν του Office παγκοσμίως.

Ο διαχωρισμός σημαίνει ότι οι εταιρικοί πελάτες της Microsoft σε όλο τον κόσμο θα μπορούν να αγοράζουν συνδρομές Microsoft 365 χωρίς Teams ή θα πρέπει να αγοράζουν μια αυτόνομη έκδοση του Teams.

Η αναφορά αναφέρει ότι από την 1η Απριλίου, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα είτε να συνεχίσουν με την τρέχουσα συμφωνία τους, είτε να ανανεώσουν την υπάρχουσα άδεια χρήσης τους, να την ενημερώσουν ή να μεταβούν στις νέες διαθέσιμες προσφορές.

Για νέους εμπορικούς πελάτες, οι τιμές για το Office χωρίς Teams  κυμαίνονται από 7,75 $ έως 54,75 $ ανάλογα με το προϊόν, ενώ το Teams Standalone θα κοστίζει 5,25 $. Τα στοιχεία μπορεί να διαφέρουν ανά χώρα και νόμισμα. Η εταιρεία δεν αποκάλυψε τιμές για τρέχοντα συσκευασμένα προϊόντα.

2 thoughts on “Microsoft Teams : Αποδεσμεύεται από τις σουίτες του Office παγκοσμίως

  1. Η ζημιά έχει ήδη γίνει εδώ και καιρό, δεν αρκεί πλέον μόνο ο διαχωρισμός. Ένα πρόστιμο πολλών δισεκατομμυρίων θα πρέπει να είναι ο ελάχιστος αποτρεπτικός παράγοντας για μονοπολιτικές πρακτικές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *