Samsung Galaxy Watch7 Pro : Νέες πληροφορίες

Samsung Galaxy Watch7 Pro : Νέες πληροφορίες

Υπάρχει μια νεά πιστοποίηση για την μπαταρία EB-BL705ABY με ονομαστική χωρητικότητα 578 mAh. Φαίνεται ότι αυτή θα είναι η επόμενη μπαταρία του Samsung Galaxy Watch 7 Pro. Eίναι ελαφρώς μεγαλύτερη από την μπαταρία του Galaxy Watch5 Pro, που έχει ονομαστική χωρητικότητα 573mAh.

Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει Samsung Galaxy Watch7 Pro; Ίσως, πρόσφατες αναφορές υποστηρίζουν ότι θα υπάρξει το κλασικό και η έκδοση Pro.

Ίσως να έχουν και μια έκδοση smartwatch που θα είναι ορθογώνιο. Μια ορθογώνια μπαταρία όπως το EB-BL705ABY ταιριάζει πολύ καλύτερα σε ένα ορθογώνιο ρολόι, αν και το 45,4 mm Watch5 Pro κατάφερε να χωρέσει μια χαρά την μπαταρία του.

Ούτως ή άλλως, το νέο chipset Exynos που θα βρίσκεται στη σειρά Watch7 θα είναι 50% πιο αποδοτικό, επομένως μπορεί να δούμε ένα WearOS με πραγματικά εντυπωσιακή διάρκεια μπαταρίας. Η σειρά Watch7 ενδέχεται να παρουσιαστεί στην ίδια εκδήλωση Galaxy Unpacked που φέρνει και τα πτυσσόμενα νέας γενιάς (αν και είναι πιθανό τα ρολόγια να λάβουν ξεχωριστή εκδήλωση αργότερα).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *