Apple : θα επιτρέπει να επισκευάσετε το iPhone σας

Apple : θα επιτρέπει να επισκευάσετε το iPhone σας

Οι πελάτες και τα ανεξάρτητα συνεργεία επισκευής θα μπορούν να χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά Apple για την επισκευή iPhone. Η αλλαγή θα ισχύει για επιλεγμένα iPhone και θα τεθεί σε ισχύ το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Η Apple επέκτεινε το πρόγραμμα Self Service Repair για τα μοντέλα MacBook Pro και iMac που τροφοδοτούνται από το τσιπ M3, M3 Pro ή M3 Max. Το πρόγραμμα Self Service Repair αρχικά κάλυπτε τα iPhone 12, iPhone 13 και iPhone SE 3ης γενιάς .Αργότερα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει και άλλα MacBook την ίδια χρονιά.

Τώρα, η σειρά iPhone 15 και τα νεότερα μοντέλα θα είναι επιλέξιμα για επισκευή με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά Apple. Η πολιτική ισχύει για οθόνες, μπαταρίες και κάμερες. Επιπλέον, επιτρέπει επίσης την επαναχρησιμοποίηση βιομετρικών αισθητήρων για Face ID και Touch ID σε μελλοντικές εκδόσεις iPhone.

Εάν επισκευαστεί ένα iPhone, τότε εμφανίζεται ένα νέο ιστορικό “Ιστορικό ανταλλακτικών και σέρβις” στην εφαρμογή Ρυθμίσεις κάτω από τα Γενικά > Πληροφορίες. Αυτό θα εμφανίσει πληροφορίες σχετικά με το εάν το ανταλλακτικό που χρησιμοποιήθηκε κατά την επισκευή είναι νέο γνήσιο ανταλλακτικό Apple ή χρησιμοποιημένο. Η Apple έχει επίσης χαλαρώσει την απαίτηση για σειριακό αριθμό συσκευής κατά την παραγγελία ανταλλακτικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *