Το Self Service Repair της Apple ξεκίνησε επίσημα στις ΗΠΑ

Το Self Service Repair της Apple ξεκίνησε επίσημα στις ΗΠΑ

Πέρυσι η Apple ανακοίνωσε το πρόγραμμα Self Service Repair το οποίο φέρνει πάνω από 200 γνήσια ανταλλακτικά Apple και εργαλεία επισκευής για τις σειρές iPhone 12 και 13 καθώς και για το πιο πρόσφατο iPhone SE 2022. Το πρόγραμμα κυκλοφόρησε τώρα το στις ΗΠΑ, ώστε οι χρήστες εκεί να μπορούν εύκολα να παραγγείλουν και να επισκευάσουν τις συσκευές τους από την άνεση του σπιτιού τους.

Oι κάτοχοι iPhone μπορούν να επιλέξουν και να παραγγείλουν ανταλλακτικά από το Apple Self Service Repair Store και μπορούν επίσης να ταχυδρομήσουν στα παλιά τους ανταλλακτικά για πίστωση στο κατάστημα. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή να νοικιάσετε εργαλεία επισκευής για 49 $ την εβδομάδα, ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσετε ειδικό εξοπλισμό για τη διόρθωση του τηλεφώνου σας.

Το κατάστημα Self Service Repair διαθέτει οθόνες, μπαταρίες, ηχεία, μονάδες κάμερας, δίσκους SIM και κινητήρες Taptic, καθώς και μια σειρά από διάφορα ανταλλακτικά όπως μπουλόνια και βίδες. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το εύρος, με ένα πακέτο οθόνης iPhone 13 (περιλαμβάνει την οθόνη, το κιτ βιδών, την κόλλα και τις βίδες ασφαλείας) να κοστίζει 269,95 $, ενώ ένα πακέτο εφεδρικής μπαταρίας κοστίζει 70,99 $. Η αλληλογραφία στην παλιά οθόνη σας αποφέρει πίστωση 33,60 $ στο κατάστημα ενώ μια παλιά μπαταρία σας κερδίζει 24,15 $.

Η Apple σημειώνει ότι το Self Service Repair «προορίζεται για άτομα που έχουν εμπειρία στην πολυπλοκότητα της επισκευής ηλεκτρονικών συσκευών». Η Apple δηλώνει επίσης ρητά ότι η επισκευή του τηλεφώνου σας με εξαρτήματα από το πρόγραμμα Self Service Repair δεν ακυρώσει την εγγύησή σας, αν και δεν θα καλύπτεται οποιαδήποτε ζημιά υλικού που προκύψει κατά τη διαδικασία επισκευής.

Apple’s Self Service Repair officially launched in the US

Ορισμένες επισκευές, όπως οι εναλλαγές οθόνης, θα απαιτούν λογισμικό ρύθμισης παραμέτρων συστήματος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας επισκευής. Οι χρήστες θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη του Self Service Repair Store μέσω διαδικτυακής συνομιλίας ή μέσω τηλεφώνου για να ξεκινήσουν το λογισμικό System Configuration προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία επισκευής.

Η Apple λέει ότι το πρόγραμμά της Self Repair θα καλύψει τελικά τους Apple-silicon Mac της και θα επεκταθεί σε επιπλέον περιοχές με την Ευρώπη να αναφέρεται ειδικά για αργότερα φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *