Windows 11:  αποκτούν μια σελίδα ρυθμίσεων για τη διαχείριση των υπολογιστών

Windows 11: αποκτούν μια σελίδα ρυθμίσεων για τη διαχείριση των υπολογιστών

Στην σελίδα Ρυθμίσεις του macOS και του iOS της Apple, μπορείτε να ελέγξετε τα συνδεδεμένα τηλέφωνα, τα tablet, τους υπολογιστές και άλλες συσκευές σας . Στο ίδιο σημείο μπορείτε να αφαιρέσετε αυτές τις συσκευές από τον λογαριασμό σας. Τα Windows 11 δεν διαθέτουν τέτοια σελίδα Ρυθμίσεις, αλλά η Microsoft εργάζεται για να το διορθώσει το συντομότερο δυνατό.

Εκτός από διαφημίσεις στο μενού Έναρξη, το τελευταίο Windows 11 Beta build περιέχει μια νέα ενότητα Ρυθμίσεις που ονομάζεται “Συνδεδεμένες συσκευές”. Σύμφωνα με τη Microsoft , είναι ένα μέρος για τη διαχείριση υπολογιστών και κονσολών Xbox. Εάν η Microsoft δεν είχε εγκαταλείψει το Windows Phone, πιθανότατα θα υπήρχαν και smartphone.

Αφού φτάσετε στο build 22635.3495, μπορείτε να βρείτε τη νέα ενότητα Ρυθμίσεις μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Λογαριασμοί > Συνδεδεμένες συσκευές. Στη σελίδα θα εμφανιστούν όλες οι συσκευές με τον λογαριασμό σας Microsoft και άλλες πληροφορίες , όπως σειριακός αριθμός και η έκδοση λειτουργικού συστήματος.

Υπάρχουν επίσης πρόσθετοι σύνδεσμοι που σας επιτρέπουν να αφαιρέσετε μια συσκευή από τον λογαριασμό σας Microsoft, να συνδέσετε μια νέα, να ελέγξετε την εγγύηση, να λάβετε υποστήριξη, να δείτε πληροφορίες BitLocker κ.λπ. Δυστυχώς, καμία από αυτές τις λειτουργίες δεν λειτουργεί στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, πράγμα που σημαίνει ότι κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από αυτά εκκινεί το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας και τοaccount.microsoft.com δικτυακός τόπος.

Η Microsoft δεν αναφέρει πότε η νέα σελίδα Ρυθμίσεων θα φτάσει στο Σταθερό κανάλι. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Microsoft το εισήγαγε πρώτα στο κανάλι Beta, μπορείτε με ασφάλεια να μαντέψετε ότι δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το δούμε στην παραγωγή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *